Deurhor

Waarom aldura?

Specialist sinds 1932 - De beste kwaliteit & service - Wij leveren aan bedrijven & particulieren
Advies in onze showroom - Klantenservice 038 - 4656 555

Deurhor

Een deurhor is een zeer effectieve manier voor het buitenhouden van vliegend ongedierte. Welke deurhor het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Heeft u bijvoorbeeld huisdieren die door een deur naar binnen en buiten gaan? Dan kunt u beter kiezen voor een lamellenhor of magneethor. Deze staan bekend om het gemak waardoor dieren naar binnen en buiten kunnen lopen, waarbij de hor zich vervolgens automatisch weer sluit. Daarnaast bestaan er ook andere uitvoeringen deurhorren, zoals de klassieke, vaste hordeur. Deze hordeur werkt hetzelfde als een normale deur. En bestaat onze collectie ook uit rolhordeuren en de plisséhordeuren. Deze horren worden gekenmerkt door het schuifdeurmechanisme.

Mogelijkheden deurhorren

De mogelijkheden met deurhorren zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen uit verschillende types deurhorren. Voor elke situatie, hebben wij een passend aanbod. Daarnaast kunt u ook kijken welke deurhor het beste past bij uw interieur en woonstijl. Onze collectie deurhorren bestaat onder andere uit lamellenhor, magneethor, vaste deurhor, rolhordeur en de plisséhordeur. Afhankelijk van verschillende factoren kunt u beslissen welke hordeur het beste bij u past en voor welke uitstraling u gaat binnen uw interieur. Heeft u hierbij passend advies nodig? Of wilt u de verschillende deurhorren eens goed bekijken? U bent altijd welkom in onze showroom in Zwolle en wij voorzien u graag van passend advies.

Deurhorren Zwolle in uw interieur

Onze deurhorren kunnen volledig worden opgenomen door de rest van het interieur. Het is maar net voor welke deurhor u kiest. Wij vinden het belangrijk dat u seizoenen lang profiteert van uw deurhor en daarmee optimaal kunt genieten van lente- en zomerdagen waarbij vliegend ongedierte uit uw huis blijven.

Naast onze collectie deurhorren hebben wij ook andere oplossingen op het gebied van zonwering en raamdecoratie. Zo heeft u bij ons de keuze uit binnenzonwering, buitenzonnewering en andere soorten horren. Deze gehele collectie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen als afmetingen, kleuren, types en dessins. Waardoor wij u altijd kunnen voorzien van passende zonneweringen of raamdecoratie. Of u nu op zoek bent naar buitenjaloezieën, verticaalzonwering, vensterzonwering, terraszonwering, rolgordijnen, jaloezieën of lamelgordijnen!

In onze showroom in Zwolle voorzien wij u graag van passend advies op het gebied van zonnewering en raamdecoratie. Wij zijn sinds 1932 specialist en voorzien zowel particulieren als bedrijven van de beste kwaliteit en service.

Wilt u meer weten of deurhorren?

Bent u op zoek naar een deurhor die past bij jouw situatie? Kom dan eens langs bij onze showroom in Zwolle of neem contact met ons op. Wij adviseren u graag welke hordeur past en ideaal is voor het buitenhouden van muggen, spinnen en andere ongedierte!

Offerte

Deurhor showroom