Raamhor

Waarom aldura?

Specialist sinds 1932 - De beste kwaliteit & service - Wij leveren aan bedrijven & particulieren
Advies in onze showroom - Klantenservice 038 - 4656 555

Raamhor

Een raamhor is een zeer effectieve en bijna onzichtbare oplossing om te genieten van frisse lucht, zonder dat er allerlei insecten naar binnen komen. U wilt toch ook niets liever dan tijdens de lente en zomer uw raam wagenwijd open kunnen zetten en genieten van een verkoelend briesje? De veelvoorkomende oplossing voor het buiten houden van insecten is het plaatsen van een raamhor.

Raamhorren voorkomen namelijk dat spinnen, muggen en andere ongedierte binnenkomen, zodat u ’s nachts bijvoorbeeld geen last hebt van muggen. Er zijn natuurlijk verschillende soorten ramen en voor elke type raam hebben wij een passende raamhor. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom in Zwolle.

De mogelijkheden van raamhorren

Afhankelijk of u uw raam naar binnen of buiten opendraait, bevestigt u de hor aan de binnen- of buitenkant van het raam. Aangezien er allerlei verschillende soorten ramen zijn, hebben wij een uitgebreide collectie raamhorren passend bij elk type raam. Zo hebben wij onder andere vaste raamhorren, rolraamhorren, plisséraamhorren en duoplisséraamhorren of u nu een draairaam, draaikiepraam, schuifraam of een dakraam hebt. Zo is er altijd een raamhor passend bij uw situatie!

Raamhorren Zwolle in uw interieur

Bent u benieuwd naar onze collectie raamhorren? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom in Zwolle. Wij voorzien u graag van passend advies, zodat u altijd geniet van een raamhor die speciaal bij uw situatie past. Wij zijn specialist in zonwering en raamdecoratie sinds 1932, wij gaan altijd voor de beste kwaliteit en vertalen dit naar service voor u en wij leveren onze producten aan zowel particulieren als bedrijven.

Naast onze collectie raamhorren hebben wij ook andere oplossingen voor u op het gebied van zonwering en raamdecoratie. Zo heeft u bij ons de keuze uit binnenzonwering, buitenzonwering en rolluiken. Deze gehele collectie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen als afmetingen, kleuren, types en dessins. Waardoor wij u altijd kunnen voorzien van een passende zonnewering of raamdecoratie oplossing. Of u nu op zoek bent naar buitenjaloezieën, verticaalzonwering, vensterzonwering, terraszonwering, rolgordijnen, jaloezieën of lamelgordijnen.

Wilt u meer weten of raamhorren?

Bent u benieuwd welke raamhor het beste bij uw situatie past? Of wilt u graag een offerte op maat ontvangen? Geen probleem! Kom eens langs bij onze showroom in Zwolle of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Offerte

Raamhorren specialist