Rolhor

Waarom aldura?

Specialist sinds 1932 - De beste kwaliteit & service - Wij leveren aan bedrijven & particulieren
Advies in onze showroom - Klantenservice 038 - 4656 555

Rolhor

Wilt u in het voorjaar en in de zomer optimaal genieten van het mooie weer buiten en zet u het liefst alle ramen en deuren open? Herkenbaar! Maar is het voor u ook herkenbaar wanneer u alles wagenwijd openzet er allerlei insecten naar binnen komen vliegen? Hiervoor bieden wij de perfecte oplossing: Rolhorren.

Hoogste kwaliteit rolhorren op maat

Een dakraam, een draaikiepraam of keukenraam, een hor kunt u overal plaatsen. Mits de horren perfect passen op de plekken waar u ze graag zou willen zien. Het is dus ontzettend belangrijk dat de horren op maat gemaakt zijn. Een Rolhor moet bijvoorbeeld precies in de raamopening passen. Aldura maakt speciaal voor u alle horren op maat, levert ze bij u thuis af en plaatst ze ook voor u.

Rolhorren van de beste kwaliteit

De medewerkers van Aldura hebben passie voor hun vak, waardoor we u een hoge kwaliteit bieden voor uw rolhorren. Met oog voor detail maken we uw rolhorren helemaal op maat. Het verschil zit ‘m in de kleinste details. Door deze hoge kwaliteit kunt u jarenlang genieten van uw Rolhor en heeft u een prachtige uitstraling voor uw woning.

Met de Rolhorren van Aldura kunt u weer ongestoord genieten en de natuur in huis halen. Laat in de avond geniet u nog van de buitenlucht die binnen waait zonder dat u last heeft van vliegen, muggen of ongedierte.

Wilt u meer informatie over Rolhorren?

Wij begrijpen dat het lastig is om een keuze maken met verschillende mogelijkheden en er komt natuurlijk bij kijken dat de rolhorren perfect op maat gemaakt moeten worden. Wilt u graag meer te weten komen over onze horren op maat, of onze overige producten? Dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Zwolle. Wij beantwoorden u vragen graag en voorzien u van alle informatie over de producten, zodat u de beste keuze maakt.
Neemt u liever telefonisch of per mail contact met ons op? Geen enkel probleem, klikt u dan hier om verder te gaan naar onze contactpagina.

Offerte

Rolhor op maat