Onze
producten

Knikarmscherm

In het voorjaar en de zomer wil je natuurlijk zoveel mogelijk buiten zijn. Gezellig op je terras, waar je zicht hebt op je groene tuin, terwijl je geniet van het lekkere weer. In de lente kunnen de zonnestralen heerlijk aangenaam aanvoelen.

Onze
producten

Knikarmscherm

In het voorjaar en de zomer wil je natuurlijk zoveel mogelijk buiten zijn. Gezellig op je terras, waar je zicht hebt op je groene tuin, terwijl je geniet van het lekkere weer. In de lente kunnen de zonnestralen heerlijk aangenaam aanvoelen.
BuitenzonweringTerrasoverkapping

Knikarmscherm

In het voorjaar en de zomer wil je natuurlijk zoveel mogelijk buiten zijn. Gezellig op je terras, waar je zicht hebt op je groene tuin, terwijl je geniet van het lekkere weer. In de lente kunnen de zonnestralen heerlijk aangenaam aanvoelen. Maar in de zomer als de zon op volle kracht is, dan is het soms fijner en beter om de schaduw op te zoeken.
Maximale breedte tot 7,4 meter
Verkrijgbaar in 20 verschillende stoffen
Cassette in kleur leverbaar
Uit te breiden met windbeveiliging

Knikarmschermen voor het balkon

Gezellig buiten eten of even rustig een boek lezen op het balkon? Ook hier is het prettig om makkelijk schaduw te kunnen creëren. Ook dat kan met een knikarmscherm. Het scherm wordt net als bij een gewone woning aan de gevel bevestigd en is verkrijgbaar tot een breedte van 5 meter. Dus zelfs een groot balkon kan probleemloos voorzien worden van schaduw. Zitten onder een uitgedraaid scherm geeft bovendien een beetje extra sfeer. Ook hier is het voordeel weer dat een knikarmscherm voorkomt dat fel zonlicht direct door de balkondeur- en ramen schijnt. Dit zorgt voor een aangenamere temperatuur op de bovenverdieping, en dat is zeker in de zomer geen overbodige luxe. Met het ruime assortiment aan kleuren en patronen knikarmschermen vind je bij ons altijd wel een knikarmscherm dat bij jouw balkon en stijl past. heerlijk aangenaam aanvoelen. Maar in de zomer als de zon op volle kracht is, dan is het soms fijner en beter om de schaduw op te zoeken.

Stem het zonnescherm volledig af op uw woning en stijl

Bij Aldura zonwering Zwolle hebt u keuze uit verschillende kleuren en materialen voor zowel de constructie als het zonneweringsdoek van de knikarm zonwering. De constructie van de knikarm bevat een poedercoating in de RAL kleur die u wenst en in diverse structuur lakken. Daarnaast maken wij de zonwering perfect op maat voor uw terras. Op deze manier zorgt u ervoor dat dit type zonwering optimaal aansluit bij uw woning. Houd bij de keuze voor het type en de kleur zonneweringsdoek wel rekening met uw wensen voor wat betreft de hoeveelheid zonlicht het doek doorlaat. Wilt u graag advies over welk type zonnescherm zonwering het beste bij u en uw huis past? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u meer weten over onze Knikarmschermen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Brochure

Wilt u een brochure of meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we zorgen dat u zo snel mogelijk de juiste informatie kunt inzien!