Dakraam zonwering

Een dakraam is ideaal voor wat extra lichtinval in huis. Echter kan een dakraam er ook voor zorgen dat de temperatuur op zonnige dagen flink oploopt. En wanneer het dakraam in een slaapkamer is geplaatst, is het prettig een optie te hebben de ruimte te kunnen verduisteren. Dakraam zonwering biedt in dat geval de oplossing. Bij Aldura vindt u diverse soorten, maten en kleuren zonwering voor uw dakraam. Twijfelt u welke zonwering het beste past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze specialisten.
BinnenzonweringDakraam zonweringRaamdecoratie

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een functioneel type raamdecoratie. Een gordijn dat je op- en afrolt, waarmee je een raam op een eenvoudige manier afdekt. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren, waardoor deze vorm van raamdecoratie geschikt is voor iedere interieurstijl. Voor iedere woonwens biedt Aldura zonwering & raamdecoratie een stijl die bij u past.
BinnenzonweringDakraam zonweringRaamdecoratie

Duette® Shades

Duette® Shades van Luxaflex® zijn dé stijlvolle en praktische raamdecoratie voor ieder raam. Duette® shades zijn samen te stellen in vele kleuren, maten en materialen. Op deze pagina vertellen we alles over de stijlvolle Duette® Shades van luxaflex®.
BuitenzonweringDakraam zonwering

Rolluiken

Bent u op zoek naar rolluiken in Zwolle of omgeving? Dan bent u bij Aldura aan het juiste adres. Een rolluik zorgt er in de zomer voor dat de warmte buiten blijft. En in de winter helpt deze de warmte binnen te houden. Hierdoor hoeft u op koude dagen minder te stoken en kunt u tijdens warme dagen de airconditioning lager of zelfs helemaal uitzetten. Naast het feit dat een rolluik energiebesparend is, zijn er nog vele andere voordelen. Kom voor meer informatie of vrijblijvend advies langs in één van onze showrooms in Zwolle.
BuitenzonweringDakraam zonwering

Screens zonwering

Er gaat niets uit boven het gevoel om binnen te komen in een gekoelde woonkamer, na een dag in de zon te zijn geweest. Een gevoel van ontspanning en rust. Screens zonweringen zijn onmisbaar voor uw wooncomfort tijdens warme (zomer)dagen. De screenzonweringen van Aldura zorgen niet alleen voor het tegengaan van temperatuurstijgingen, maar filteren ook het zonlicht. Zo kunt u ongestoord een boek lezen of naar de televisie kijken.

Keuze uit diverse binnen- en buitzonwering

Bij Aldura zonwering Zwolle heeft u keuze uit diverse soorten binnen- en buitenzonwering voor het dakraam. Het voordeel van buitenzonwering is dat de warmte al aan de buitenkant van het dakraam wordt tegengehouden. Hierdoor biedt buitenzonwering betere warmtewering dan binnenzonwering. Rolluiken en screens betreffen geschikte buitenzonwering voor dakramen. Binnenzonwering heeft als voordeel dat het meer mogelijkheden geeft de lichtinval te reguleren. Zo kunt u de top down bottom up Duette® Shades van Luxaflex® in iedere gewenste stand positioneren. Daarnaast geeft binnenzonwering voor uw dakraam de nodige sfeer aan de ruimte en verbetert het de akoestiek.

Luxaflex voor dakraam

Wij hebben een intensief partnerschap met Luxaflex® en beschikken over de grootste Luxaflex Galleryshop van Oost-Nederland. Binnen de collectie van Luxaflex vindt u diverse soorten zonwering voor het dakraam. Deze zonwering wordt uiteraard perfect op maat gemaakt voor uw dakraam. In onze showroom kunt u alle opties bekijken en helpt een ervaren productspecialist u graag verder.

Dakraam plisségordijn

De Luxaflex® Duette® Shades, ook wel dubbele plissés genoemd, betreffen de ideale zonwering voor het dakraam. Deze binnenzonwering wordt direct op het glas geplaatst, waardoor de kozijnen bij montage niet zullen worden beschadigd. U heeft keuze uit diverse stofsoorten en kleuren, waardoor u onder meer kunt bepalen hoe verduisterend het dakraam plisségordijn moet zijn. Door de top down / bottom up bediening kunt u de lichtinval gemakkelijk sturen. U kunt zelf bepalen of u de plisségordijnen bovenin, onderin of ergens in het midden van het raam hangt.

Rolgordijn voor dakraam

Een ander soort binnenzonwering voor het dakraam betreft het rolgordijn. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar met handmatige en elektrische bediening en zijn volledig af te stemmen op uw woning en stijl. Hierdoor is deze zonwering voor het dakraam naast een praktische ook zeker een sfeervolle toevoeging aan de ruimte. Binnen ons assortiment vindt u onder meer rolgordijnen van Luxaflex®. Kom langs in één van onze showrooms in Zwolle om al onze mogelijkheden voor dakraam binnenzonwering te bekijken.

Velux dakraam zonwering

Een andere bekende naam in de wereld van dakraam zonwering is Velux. Naast rolgordijnen voor het dakraam bieden zij ook verschillende mogelijkheden voor dakraam buitenzonwering. Dit type zonwering zorgt voor optimale warmtewering, omdat de warmte al buiten het raam wordt tegengehouden. Ook hier heeft u uiteraard weer keuze uit verschillende soorten, stoffen en kleuren. En uiteraard wordt ook deze zonwering perfect op maat gemaakt voor uw dakraam.

Rolluik voor dakraam

Een rolluik voor het dakraam brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo biedt deze zonwering optimale warmtewering, complete verduistering en werkt het inbraakwerend. Onze rolluiken zijn gemaakt van hard gelakt aluminium en daarmee bestand tegen extreme weersomstandigheden. U heeft keuze uit handmatige en elektrische bediening. Het aluminium is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bekijk in onze showroom voor rolluiken in Zwolle de verschillende mogelijkheden.

Dakraam screens

Ook dakraam screens zijn zeer effectief in het weren van warmte. Afhankelijk van het type screen, zijn ze tot wel 90% warmtewerend. Een voordeel van dakraam screens is dat u het zicht naar buiten blijft behouden. De mate van verduistering is afhankelijk van het doek dat u kiest. Onze dakraam screens zijn ook met elektrische Somfy bediening verkrijgbaar. U kunt de screens dan op afstand bedienen met behulp van een afstandsbediening of app.

Al onze dakraam zonwering wordt tot op de centimeter nauwkeurig op maat gemaakt voor uw raam. Het is uiteraard ook mogelijk binnen- en buitenzonwering te combineren. Zo geniet u van de voordelen van beide type zonwering. Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms in Zwolle om de mogelijkheden te bekijken. Onze adviseurs helpen u graag de dakraam zonwering te vinden die aansluit bij uw wensen.

Meer informatie

Direct contact

Wilt u meer weten over onze Dakraam zonweringen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!