Onze
producten

Woodweave Blinds

Dib zonwering
Bent u op zoek naar rolgordijnen of vouwgordijnen met een unieke twist? Onze Dib Woodweave blinds bestaan uit geweven hout, waarbij u keuze hebt uit vijf verschillende weefstructuren. Deze houten optrekgordijnen zijn verkrijgbaar in roll-up en vouwmodel.

Onze
producten

Woodweave Blinds

Bent u op zoek naar rolgordijnen of vouwgordijnen met een unieke twist? Onze Dib Woodweave blinds bestaan uit geweven hout, waarbij u keuze hebt uit vijf verschillende weefstructuren. Deze houten optrekgordijnen zijn verkrijgbaar in roll-up en vouwmodel.
BinnenzonweringRaamdecoratie

Rol- of vouwgordijn van geweven hout

Woodweave blinds zijn rol- of vouwgordijnen van geweven hout die u naar wens samenstelt. Allereerst maakt u de keuze voor een roll-up of vouwmodel. Een rolgordijn van geweven hout rolt zich op bij het naar boven bewegen. Bij Woodwave blinds in vouwmodel zal deze zich bij het naar boven bewegen in segmenten samenvouwen. Naast verschillende modellen heeft u keuze uit vijf weefstructuren en maar liefst 32 kleuren. Zo laat u deze unieke raambekleding eenvoudig aansluiten op uw wensen en de rest van het interieur.
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Unieke toevoeging

Woodweave blinds: Een duurzame keuze

Wanneer u Woodweave blinds aanschaft maakt u een duurzame keuze. Onze Dib Woodweave collectie is gemaakt van hout dat voldoet aan de milieustandaarden. Er wordt gezorgd voor herbeplanting van bossen, het kwalitatieve geweven hout gaat lang mee én is recyclebaar. Het materiaal van de Woodweave blinds is naast duurzaam ook erg sfeervol. De natuurlijke uitstraling van het geweven hout past goed binnen ieder interieur.

 

Eenvoudig te combineren met andere raamdecoratie

Onze vouw- en rolgordijnen van geweven hout zijn eenvoudig te combineren met andere soorten raamdecoratie. Wat betreft kleur en materiaal is er een grote overlap met houten jaloezieën. De combinatie Woodweave blinds en jaloezieën zien we dan ook vaak terug. Denk bijvoorbeeld aan vouwgordijnen van geweven hout in de woonkamer en houten jaloezieën in de keuken. Woodweave blinds zijn echter ook goed te combineren met gordijnen, Duette Shades of rolgordijnen.

 

Bekijk de Woodweave blinds in onze showroom

De unieke Woodweave blinds zijn sinds kort te bekijken in onze showroom in Stadshagen. Hier kunt u het eindproduct en de werking van deze raambekleding zien. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertelt onze productspecialist u graag meer over de rol- en vouwgordijnen van geweven hout. U krijgt meer informatie over het product en de mogelijkheden, om zo de juiste keuze te kunnen maken. Voor een bezoek aan onze showroom in Stadhagen vragen wij u een afspraak te maken. Graag tot ziens in onze showroom!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u meer weten over onze Woodweave Blindsen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Brochure

Wilt u een brochure of meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we zorgen dat u zo snel mogelijk de juiste informatie kunt inzien!