Buitenzonwering

In de tuin genieten van het mooie weer, zonder last te hebben van de warmte? In je huis of kantoor minder warmte en een aangenamer binnenklimaat. Zo even een paar wensen die we bij onze klanten vaak langs horen komen. 

Buitenzonwering biedt vele voordelen zoals energiebesparing en het verbeteren van het binnenklimaat. Aldura Zonwering uit Zwolle is al ruim 90 jaar specialist in o.a. zonwering voor buiten en biedt veel soorten oplossingen aan voor particulieren en bedrijven.

Daarnaast zijn onze zonwering oplossingen ook nog eens helemaal te matchen met het exterieur van je woning of kantoorgebouw. Wil je meer informatie?  Onze adviseurs staan klaar voor een advies passend bij jouw wensen.

Steeds meer mensen kiezen voor buitenzonwering oplossingen
van Aldura Zonwering Zwolle.

Buitenzonwering

Vrijstaand zonnescherm

Wilt u een grote open ruimte van zonwering voorzien? Het vrijstaande zonnescherm ‘Ponto Doble’ van Luxaflex® biedt de uitkomst. Dit type terraszonwering beschikt over twee zonneschermen die een groot oppervlakte van schaduw kunnen voorzien. Ideaal voor royale terrassen bij huizen en restaurants. Of als zonwering op een groot schoolplein.
Buitenzonwering

Lamellendak overkapping

Een overkapping met lamellendak is multifunctioneel. Wanneer het lamellendak gesloten is, zorgt deze voor schaduw en beschutting tegen regen. Breekt de zon door? Dan kunt u de lamellen kantelen om zo de gewenste hoeveelheid zon op uw terras te krijgen.
Buitenzonwering

Terraszonwering

Geniet optimaal van uw terras met een terraszonwering. Een terraszonwering is niet alleen functioneel, u creëert een sfeervol terras wat als verlengstuk van de woning dient.
Buitenzonwering

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is essentieel voor uw wooncomfort tijdens warme (zomer)dagen. Het is een betaalbaar en zeer effectief zonnescherm. Een uitvalscherm is de meest toegepaste zonnescherm.
BuitenzonweringDakraam zonwering

Rolluiken

Bent u op zoek naar rolluiken in Zwolle of omgeving? Dan bent u bij Aldura aan het juiste adres. Een rolluik zorgt er in de zomer voor dat de warmte buiten blijft. En in de winter helpt deze de warmte binnen te houden. Hierdoor hoeft u op koude dagen minder te stoken en kunt u tijdens warme dagen de airconditioning lager of zelfs helemaal uitzetten. Naast het feit dat een rolluik energiebesparend is, zijn er nog vele andere voordelen. Kom voor meer informatie of vrijblijvend advies langs in één van onze showrooms in Zwolle.
Buitenzonwering

Markiezen

Deze kenmerkende, klassieke buitenzonwering heeft u vast regelmatig zien hangen. De markies is een opvouwbaar zonnescherm dat vaak gebruikt wordt op woningen met een traditionele uitstraling, hoewel het ook prachtig staat op wat modernere woningen. De markiezen zijn toepasbaar boven een terras, het balkon of voor een gevel. Binnen het uitgebreide assortiment van Aldura Zwolle vindt u altijd de markiezen die bij uw wensen passen. Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste kleur en uitvoering markies? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.
BuitenzonweringDakraam zonwering

Screens

Er gaat niets uit boven het gevoel om binnen te komen in een gekoelde woonkamer, na een dag in de zon te zijn geweest. Een gevoel van ontspanning en rust. Screens zijn onmisbaar voor uw wooncomfort tijdens warme (zomer)dagen. De screens van Aldura zorgen niet alleen voor het tegengaan van temperatuurstijgingen, maar filteren ook het zonlicht en zijn beschikbaar in windvaste uitvoering. Zo kunt u ongestoord een boek lezen of naar de televisie kijken.
Buitenzonwering

Buitenjaloezie

Buitenjaloezieën zijn, zonder twijfel, de beste manier om u binnen tegen hinderlijk zonlicht en warmte te beschermen. De kantelbare lamellen reflecteren de zonnestralen, maar zorgen er ook voor dat een goede doorkijk mogelijk is. Zo kun u altijd ruim naar buiten kijken. Het felle licht van een laagstaande zon of zijdelings lichtinval zullen u niet meer hinderen. Daarnaast wordt het voor voorbijgangers lastiger om bij u naar binnen te kijken en geniet u van meer privacy.
BuitenzonweringTerrasoverkapping

Pergola zonwering

Pergola zonwering is een flexibele is een aan de muur bevestigde flexibele overkapping. Met deze zonwering kunt u makkelijk grote oppervlakken voorzien van schaduw. En wilt u weer even genieten van de zon? Dan schuift u de het pergola zonweringsdoek weer gemakkelijk in. Een pergola zonwering, van het gerenommeerde merk Luxaflex® of ons eigen merk Aldura, kunt u geheel op maat laten maken bij Aldura zonwering. Op deze pagina vindt u alle informatie over deze praktische zonwering.
BuitenzonweringTerrasoverkapping

Knikarmscherm

In het voorjaar en de zomer wil je natuurlijk zoveel mogelijk buiten zijn. Gezellig op je terras, waar je zicht hebt op je groene tuin, terwijl je geniet van het lekkere weer. In de lente kunnen de zonnestralen heerlijk aangenaam aanvoelen.

Nieuwe uitstraling met prachtige buitenzonwering

Buitenzonwering wordt, zoals de naam al zegt, aan de buitenkant van het huis gemonteerd. Dit zorgt voor een hele andere uitstraling van uw huis. Het is dus verstandig om een buitenzonwering te kiezen die aansluit bij de stijl van uw woning. Kijk voor inspiratie bij onze sfeerfoto’s en denk eens na over de stijl en kleur voor uw buitenzonwering.

Voordelen van buitenzonwering

Buitenzonwering heeft enorm veel voordelen voor uw woning, serre of terras ten opzichte van bijvoorbeeld gordijnen.

Voordelen van buitenzonwering:

  • Buitenzonwering weert warmte
  • Biedt bescherming tegen Uv-straling
  • Beschermt het interieur tegen verkleuring
  • Biedt bescherming tegen inbraak
  • Houdt hinderlijk zonlicht tegen

Meer informatie

Direct contact

Wilt u meer weten over onze Buitenzonweringen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!