Raamdecoratie

Binnen het assortiment van Aldura Zwolle vindt u diverse soorten raamdecoratie. Onze raamdecoratie is niet enkel functioneel, maar ook zeer stijlvol. Het zorgt voor zonwering, privacy en sfeer in huis. Elk type raamdecoratie is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Zo zorgt u eenvoudig voor aansluiting op de rest van het interieur.
BinnenzonweringRaamdecoratie

Woodweave Blinds

Bent u op zoek naar rolgordijnen of vouwgordijnen met een unieke twist? Onze Dib Woodweave blinds bestaan uit geweven hout, waarbij u keuze hebt uit vijf verschillende weefstructuren. Deze houten optrekgordijnen zijn verkrijgbaar in roll-up en vouwmodel.
BinnenzonweringDakraam zonweringRaamdecoratie

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een functioneel type raamdecoratie. Een gordijn dat je op- en afrolt, waarmee je een raam op een eenvoudige manier afdekt. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren, waardoor deze vorm van raamdecoratie geschikt is voor iedere interieurstijl. Voor iedere woonwens biedt Aldura zonwering & raamdecoratie een stijl die bij u past.
BinnenzonweringRaamdecoratie

Jaloezieën

Blinds, oftewel jaloezieën, creëren een warme en stijlvolle sfeer in uw woning. Ze geven u de mogelijkheid te spelen met licht en schaduw in uw woonkamer, slaapkamer of keuken. Jaloezieën van Aldura zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren, waardoor het past in elk interieur. Het maakt niet uit of u een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft, onze jaloezieën zijn altijd geschikt. Aldura Zwolle is ook het adres voor buitenjaloezieën.
BinnenzonweringDakraam zonweringRaamdecoratie

Duette® Shades

Duette® Shades van Luxaflex® zijn dé stijlvolle en praktische raamdecoratie voor ieder raam. Duette® shades zijn samen te stellen in vele kleuren, maten en materialen. Op deze pagina vertellen we alles over de stijlvolle Duette® Shades van luxaflex®.

Meer informatie

Direct contact

Wilt u meer weten over onze Raamdecoratieen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!