Onze
producten

Duette® Shades

Duette® Shades van Luxaflex® zijn dé stijlvolle en praktische raamdecoratie voor ieder raam. Duette® shades zijn samen te stellen in vele kleuren, maten en materialen. Op deze pagina vertellen we alles over de stijlvolle Duette® Shades van luxaflex®.

Onze
producten

Duette® Shades

Duette® Shades van Luxaflex® zijn dé stijlvolle en praktische raamdecoratie voor ieder raam. Duette® shades zijn samen te stellen in vele kleuren, maten en materialen. Op deze pagina vertellen we alles over de stijlvolle Duette® Shades van luxaflex®.
BinnenzonweringDakraam zonweringRaamdecoratie

Over Luxaflex® duette® shades

De Duette® Shades bestaat uit twee lagen gevouwen stof die als een harmonica opvouwt als het omhoog wordt getrokken. Dit zorgt voor een honinggraat structuur en geeft het gordijn een isolerende werking. Dankzij de verschillende kleuren en het brede assortiment, is het gordijn volledig op uw wensen af te stellen en past het altijd bij uw interieur. Duette® Shades zijn perfect voor grote ramen, speciale vormen en als dakraambekleding.
Kindvriendelijk
Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Verduisterend

Duette® Shades die bij uw interieur passen

De Duette® Shades zijn verkrijgbaar in een sensationeel assortiment van stijlen, kleuren en ontwerpen die resulteren in een ongekend aantal combinaties. Zo zijn de Duette® Shades verkrijgbaar in vochtwerend materiaal, met oplossingen voor grote ramen en speciale vormen in verschillende stofsoorten. U kunt kiezen uit een handbediening of de Luxaflex® Powerview Motorisation. Met dit innovatieve draadloze systeem kunt u uw raambekleding nauwkeurig bedienen en stelt u de shades in tot u lichtinval en energie-efficiëntie tot in perfectie hebt geregeld.

Verschillende kleuren
Verschillende stijlen en materialen

 

 

 

 

Top down bottum up

De duette® shades hebben een top-down/ bottom-up bediening. En dat betekent dat je zelf kan kiezen of je de raambekleding onderaan het raam wilt, bovenaan of ergens in het midden. Met het handige top down bottum up systeem van Luxaflex® vind je altijd de perfecte balans. Je bepaalt zelf hoeveel privacy je wilt en reguleert het licht op een mooie manier. Het top down bottum up systeem is met verschillende bedieningen verkrijgbaar.

 

Duette® shades verduisterend

De veelzijdige Duette® Shades hebben niet alleen een prachtig ontwerp. De vele materialen waaruit u kan kiezen hebben een verduisterende werking. U heeft zelf de keuze in welke mate uw raamdecoratie uw woning verduisterd. De stofferen variëren van transparant tot lichtdoorlatend en verduisterend. Deze verduisterende werking is perfect voor de lichtregulatie, energie-efficiëntie en geeft u de privacy die u wenst.

 

Luxaflex® Bedieningen

Er zijn vele manieren waarmee u de Duettes® kunt bedienen. Kiest u  voor volledig elektrisch of handmatig? Bij de Duettes® Shades zijn verkrijgbaar met een PowerView Motorisation, SmartCord en de handmatige en koordloze LiteRise. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een handmatige bediening met een slingerstand of schuifstok. Twijfelt u over een passende oplossing voor uw raamdecoratie? Laat u adviseren door onze specialisten in de grote Luxaflex® showroom in Zwolle.

 

Luxaflex® Duette® SmartCord

De Duette® Shades van Luxaflex® zijn ook verkrijgbaar met een SmartCord. Met het SmartCord systeem blijft het uittrekbare koord altijd op de dezelfde lengte hangen. En dat betekent geen lange koorden die over de grond hangen, maar een praktisch en mooi systeem waar je eenvoudig de Duette® Shades mee opent of sluit.

 

PowerView Motorisation

Uw veelzijdige raamdecoratie op ieder gewenst moment automatisch bedienen? Dat kan met de innovatieve PowerView Motorisation. Maak voor iedere ruimte een eigen scene en met één druk op de knop beweegt de Duette® Shades zich naar de perfecte positie.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u meer weten over onze Duette® Shadesen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Brochure

Wilt u een brochure of meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we zorgen dat u zo snel mogelijk de juiste informatie kunt inzien!