Projectzonwering

Aldura verzorgt al meer dan 90 jaar projectzonwering voor scholen, kantoorgebouwen, (zorg)instellingen en winkelpanden. In deze gebouwen is de regulatie van zonlicht een belangrijk onderdeel van het leef- en werkcomfort.
Wij bieden onze klanten voor ieder afzonderlijk project het beste product, waardoor wij steeds opnieuw kunnen inspelen op de wensen van de architect en de eindgebruiker. De uitmuntende A-kwaliteit van de producten draagt daaraan bij. De adviseurs van Aldura helpen u graag bij de realisatie van zonwering buiten óf binnen uw pand.

zakelijk

Thorbecke Scholengroep

Stadhuis Zwolle

Na de renovatie van de Burgerzaal in het Stadhuis van Zwolle mocht Aldura meedenken over de raambekleding.

OBS De Wieden

Het Zonnehuis

Waarom kiezen voor projectzonwering?

Een prettige werk- en leefomgeving is afhankelijk van een aantal factoren. Waaronder klimaatbeheersing op de werkplek. Goede zonwering is dus onmisbaar voor commerciële- en dienstverlenende gebouwen. Niet alleen op warme zonnige dagen in de zomer, maar het hele jaar door. Met name de ruime keuze tussen de meest uiteenlopende bedieningsmogelijkheden. Zoals de Solar-bediening, dat is bediening met behulp van zonne-energie, en andere elektronische systemen kunnen verrassende besparende resultaten opleveren

Projectzonwering levert de volgende voordelen op:

buiten

U kunt bij Aldura terecht voor een groot assortiment buitenzonwering van verschillende toeleveranciers en van gerenommeerde merken. Fraaie buitenzonwering is altijd een verrijking van het exterieur van het pand. Of u nu kiest voor traditionele of moderne zonwering.

Onze adviseurs denken graag met u mee over toepassingen van:

Buitenzonwering

Buitenjaloezie

Buitenjaloezieën zijn, zonder twijfel, de beste manier om u binnen tegen hinderlijk zonlicht en warmte te beschermen. De kantelbare lamellen reflecteren de zonnestralen, maar zorgen er ook voor dat een goede doorkijk mogelijk is. Zo kun u altijd ruim naar buiten kijken. Het felle licht van een laagstaande zon of zijdelings lichtinval zullen u niet meer hinderen. Daarnaast wordt het voor voorbijgangers lastiger om bij u naar binnen te kijken en geniet u van meer privacy.
BuitenzonweringTerrasoverkapping

Knikarmscherm

In het voorjaar en de zomer wil je natuurlijk zoveel mogelijk buiten zijn. Gezellig op je terras, waar je zicht hebt op je groene tuin, terwijl je geniet van het lekkere weer. In de lente kunnen de zonnestralen heerlijk aangenaam aanvoelen.
Buitenzonwering

Lamellendak overkapping

Een overkapping met lamellendak is multifunctioneel. Wanneer het lamellendak gesloten is, zorgt deze voor schaduw en beschutting tegen regen. Breekt de zon door? Dan kunt u de lamellen kantelen om zo de gewenste hoeveelheid zon op uw terras te krijgen.
Buitenzonwering

Markiezen

Deze kenmerkende, klassieke buitenzonwering heeft u vast regelmatig zien hangen. De markies is een opvouwbaar zonnescherm dat vaak gebruikt wordt op woningen met een traditionele uitstraling, hoewel het ook prachtig staat op wat modernere woningen. De markiezen zijn toepasbaar boven een terras, het balkon of voor een gevel. Binnen het uitgebreide assortiment van Aldura Zwolle vindt u altijd de markiezen die bij uw wensen passen. Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste kleur en uitvoering markies? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.
BuitenzonweringTerrasoverkapping

Pergola zonwering

Pergola zonwering is een flexibele is een aan de muur bevestigde flexibele overkapping. Met deze zonwering kunt u makkelijk grote oppervlakken voorzien van schaduw. En wilt u weer even genieten van de zon? Dan schuift u de het pergola zonweringsdoek weer gemakkelijk in. Een pergola zonwering, van het gerenommeerde merk Luxaflex® of ons eigen merk Aldura, kunt u geheel op maat laten maken bij Aldura zonwering. Op deze pagina vindt u alle informatie over deze praktische zonwering.
BuitenzonweringDakraam zonwering

Rolluiken

Bent u op zoek naar rolluiken in Zwolle of omgeving? Dan bent u bij Aldura aan het juiste adres. Een rolluik zorgt er in de zomer voor dat de warmte buiten blijft. En in de winter helpt deze de warmte binnen te houden. Hierdoor hoeft u op koude dagen minder te stoken en kunt u tijdens warme dagen de airconditioning lager of zelfs helemaal uitzetten. Naast het feit dat een rolluik energiebesparend is, zijn er nog vele andere voordelen. Kom voor meer informatie of vrijblijvend advies langs in één van onze showrooms in Zwolle.
BuitenzonweringDakraam zonwering

Screens

Er gaat niets uit boven het gevoel om binnen te komen in een gekoelde woonkamer, na een dag in de zon te zijn geweest. Een gevoel van ontspanning en rust. Screens zijn onmisbaar voor uw wooncomfort tijdens warme (zomer)dagen. De screens van Aldura zorgen niet alleen voor het tegengaan van temperatuurstijgingen, maar filteren ook het zonlicht en zijn beschikbaar in windvaste uitvoering. Zo kunt u ongestoord een boek lezen of naar de televisie kijken.
Buitenzonwering

Terraszonwering

Geniet optimaal van uw terras met een terraszonwering. Een terraszonwering is niet alleen functioneel, u creëert een sfeervol terras wat als verlengstuk van de woning dient.
Buitenzonwering

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is essentieel voor uw wooncomfort tijdens warme (zomer)dagen. Het is een betaalbaar en zeer effectief zonnescherm. Een uitvalscherm is de meest toegepaste zonnescherm.

Binnen

Met binnenzonwering verfraait u de ruimte(s) en biedt u een aangename omgeving om te werken. Daarnaast kan binnenzonwering een energiebesparende rol vervullen. Voor instellingen en kantoren is het mogelijk om raambekleding te combineren met buitenzonwering. Deze combinatie zorgt voor een huiselijke sfeer in de ruimte. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de functies en voordelen van alle verschillende mogelijkheden.
BinnenzonweringDakraam zonweringRaamdecoratie

Duette® Shades

Duette® Shades van Luxaflex® zijn dé stijlvolle en praktische raamdecoratie voor ieder raam. Duette® shades zijn samen te stellen in vele kleuren, maten en materialen. Op deze pagina vertellen we alles over de stijlvolle Duette® Shades van luxaflex®.
Binnenzonwering

Gordijnen en vouwgordijnen

Gordijnen in huis zorgen niet alleen voor zonwering en privacy, maar ook voor de nodige sfeer. Bij Aldura vindt u een uitgebreid assortiment gordijnen en vouwgordijnen van de merken Luxaflex® en Linea Terra. Door de ruime keuze in stofsoorten en -kleuren laat u de gordijnen eenvoudig aansluiten op de rest van uw interieur. Kom langs bij één van onze showrooms voor gordijnen in Zwolle om onze producten in het echt te bekijken en voor een vrijblijvend advies.
Binnenzonwering

Horren

Wil je in het voorjaar en de zomer lekker de deuren en ramen openzetten, zonder dat insecten en ongedierte binnen kunnen komen? Met goed geïnstalleerde horren kun je ongestoord genieten van een licht briesje in de keuken of de slaapkamer. Aldura heeft een groot assortiment raamhorren, deurhorren, plisséhorren en inzethorren. Met al deze keuze hebben we altijd een hor die geschikt is voor uw raam of deur.
Binnenzonwering

Houten jaloezieën

Met houten jaloezieën van Aldura brengt u sfeer en warmte in huis. U bepaalt daarnaast eenvoudig hoeveel zonlicht binnenkomt en creëert meer privacy. Houten jaloezieën zijn geschikt voor iedere woonruimte. Door een kleur, houtsoort en lameldikte te kiezen die bij uw stijl past, laat u deze unieke raamdecoratie eenvoudig aansluiten op de rest van uw interieur.
BinnenzonweringRaamdecoratie

Jaloezieën

Blinds, oftewel jaloezieën, creëren een warme en stijlvolle sfeer in uw woning. Ze geven u de mogelijkheid te spelen met licht en schaduw in uw woonkamer, slaapkamer of keuken. Jaloezieën van Aldura zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren, waardoor het past in elk interieur. Het maakt niet uit of u een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft, onze jaloezieën zijn altijd geschikt. Aldura Zwolle is ook het adres voor buitenjaloezieën.
BinnenzonweringDakraam zonweringRaamdecoratie

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een functioneel type raamdecoratie. Een gordijn dat je op- en afrolt, waarmee je een raam op een eenvoudige manier afdekt. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren, waardoor deze vorm van raamdecoratie geschikt is voor iedere interieurstijl. Voor iedere woonwens biedt Aldura zonwering & raamdecoratie een stijl die bij u past.
BinnenzonweringRaamdecoratie

Woodweave Blinds

Bent u op zoek naar rolgordijnen of vouwgordijnen met een unieke twist? Onze Dib Woodweave blinds bestaan uit geweven hout, waarbij u keuze hebt uit vijf verschillende weefstructuren. Deze houten optrekgordijnen zijn verkrijgbaar in roll-up en vouwmodel.

Aldura denkt mee van begin tot eind

Aldura denkt in oplossingen en mogelijkheden, zodat we zonwering kunnen bieden die aansluit bij uw wensen. Een adviseur komt bij u op locatie om uw zonweringbehoefte door te nemen en het gebouw te bekijken. Op basis van deze informatie bespreken we welke typen zonwering mogelijk zijn, in welke kleuren en met welke bedieningsopties. Uiteraard meten we de zonwering vakkundig in en verzorgen de montage.

Service & onderhoud

In de meeste gevallen zal de zonwering intensief gebruikt worden. Voor een lange levensduur en het voorkomen van storingen is goed onderhoud van belang. In combinatie met een onderhoudscontract kan de garantieperiode verlengd worden.