Onze
producten

Horren

Wil je in het voorjaar en de zomer lekker de deuren en ramen openzetten, zonder dat insecten en ongedierte binnen kunnen komen? Met goed geïnstalleerde horren kun je ongestoord genieten van een licht briesje in de keuken of de slaapkamer. Aldura heeft een groot assortiment raamhorren, deurhorren, plisséhorren en inzethorren. Met al deze keuze hebben we altijd een hor die geschikt is voor uw raam of deur.

Onze
producten

Horren

Wil je in het voorjaar en de zomer lekker de deuren en ramen openzetten, zonder dat insecten en ongedierte binnen kunnen komen? Met goed geïnstalleerde horren kun je ongestoord genieten van een licht briesje in de keuken of de slaapkamer. Aldura heeft een groot assortiment raamhorren, deurhorren, plisséhorren en inzethorren. Met al deze keuze hebben we altijd een hor die geschikt is voor uw raam of deur.
Binnenzonwering

Horren op maat gemaakt voor u

Horren kunt u natuurlijk zelf maken. Een achterdeur, een draaikiepraam of een schuifdeur, een hor kunt u overal plaatsen. Mits de horren perfect passen op de plekken waar u het wilt plaatsen. Het is dus ontzettend belangrijk dat de horren op maat gemaakt zijn. Een hordeur moet bijvoorbeeld precies in de deuropening passen. Aldura maakt speciaal voor u alle horren op maat, levert ze bij u thuis af en plaatst ze ook voor u.
Bescherming tegen insecten
Bescherming tegen ongedierte
Optimale ventilatie

Groot assortiment deurhorren en raamhorren

Met de horren van Aldura kunt u weer ongestoord genieten en de natuur in huis halen. Laat in de avond geniet u nog van de buitenlucht die binnen waait zonder dat u last heeft van vliegen, muggen of ongedierte. Dankzij ons grote assortiment horren hebben we voor elk raam en elke deur een geschikte hor. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende varianten verkrijgbaar. Bij Aldura kunt u kiezen uit:

Unilux Horren

Raamhorren

Bij Aldura vindt u diverse soorten raamhorren op maat. Een raamhor wordt in of op het kozijn geplaatst en is eenvoudig te bedienen. Om insecten buitenshuis te houden is het uiteraard van groot belang dat de raamhor perfect in het kozijn past. Aldura maakt uw raamhor tot op de centimeter nauwkeurig op maat en u heeft keuze uit verschillende kleuren frames. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom.

Deurhorren

Sla de deuren in de zomer zorgeloos open met een deurhor op maat van Aldura. De hor houdt insecten tegen, terwijl u geniet van een goed geventileerd huis. Bij Aldura vindt u deurhorren in verschillende varianten. Denk bijvoorbeeld aan schuifhordeuren, scharnierende hordeuren en plissé hordeuren. U heeft daarnaast keuze uit verschillende kleuren frames. Zo vindt u altijd een hordeur die bij uw wensen past. Vraag gratis onze brochure aan.

Plissé horren

De plissé horren van Aldura bieden een beschermende werking tegen insecten én hebben een licht zonwerend effect. Daarnaast vormt de plissé hor een sfeervolle aanvulling op uw interieur. De hor is voorzien van plisségaas dat zich eenvoudig opvouwt. Dit type hor is dan ook gemakkelijk te bedienen en kan in iedere gewenste stand gepositioneerd worden. Uiteraard maken wij ook deze hor perfect op maat voor uw deur of raam. Twijfelt u welke hor het beste bij uw wensen past? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Horren op maat

Alle horren van Aldura worden tot op de centimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Om de hor op maat te kunnen maken is het belangrijk dat deze goed ingemeten wordt. Dit is een specialistische klus, die onze vakmannen graag voor je uit handen nemen. Vul ons inmeetformulier in voor het plannen van een gratis meetafspraak. We komen dan bij u langs om de gewenste horren in te meten. Zo zorgen we voor een prachtig product op maat!

Tijdens de warme seizoenen is het natuurlijk fantastisch als u de frisse lucht van buiten naar binnen kunt halen. Maar frisse lucht is natuurlijk niet het enige voordeel dat u ondervindt nadat u horren heeft geïnstalleerd.

Zomers kunt u vaak heerlijk slapen door de ramen open te zetten en de warme lucht te laten ontsnappen. Het nadeel is dat insecten zoals muggen en vliegen binnen kunnen komen, met een slechte nachtrust als gevolg. Horren voor uw deuren en ramen houden deze dieren buiten zodat u kunt genieten van een rustige nacht met een fris briesje.

Bescherming tegen ongedierte
In de zomer kunnen ongewenste dieren dankbaar gebruik maken van deuren en ramen die openstaan en zomaar uw huis binnendringen. Met behulp van horren voor uw ramen en deuren kunt u voorkomen dat ongedierte, zoals muizen of ratten, uw woning betreden. Met het grote bedieningsgemak beschermt u in slechts een handeling uw woning tegen ongedierte.

Optimale ventilatie
Frisse lucht in huis is natuurlijk fijn, maar ventilatie zorgt er ook voor dat het hele huis verfrist en dat is ook nog eens goed voor uw gezondheid. Tijdens ventilatie verlaat vervuilde lucht op natuurlijke manier de woning en wordt vervangen door frisse lucht. Goede ventilatie van uw woning kan veelvoorkomende klachten, zoals allergieën, hoofdpijn, hoesten en vermoeidheid verminderen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u meer weten over onze Horrenen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Brochure

Wilt u een brochure of meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we zorgen dat u zo snel mogelijk de juiste informatie kunt inzien!