Horren

Wil je in het voorjaar en de zomer lekker de deuren en ramen openzetten, zonder dat insecten en ongedierte binnen kunnen komen? Met goed geïnstalleerde horren kun je ongestoord genieten van een licht briesje in de keuken of de slaapkamer. Aldura heeft een groot assortiment raamhorrendeurhorren, plisséhorren en inzethorren. Met al deze keuze hebben we altijd een hor die geschikt is voor uw raam of deur.

Voordelen van deur- en raamhorren

Tijdens de warme seizoenen is het natuurlijk fantastisch als u de frisse lucht van buiten naar binnen kunt halen. Maar frisse lucht is natuurlijk niet het enige voordeel dat u ondervindt nadat u horren heeft geïnstalleerd:

Ventilatie

Frisse lucht in huis is natuurlijk fijn, maar ventilatie zorgt er ook voor dat het hele huis verfrist en dat is ook nog eens goed voor uw gezondheid. Tijdens ventilatie verlaat vervuilde lucht op natuurlijke manier de woning en wordt vervangen door frisse lucht. Goede ventilatie van uw woning kan veelvoorkomende klachten, zoals allergieën, hoofdpijn, hoesten en vermoeidheid verminderen.

Ongedierte

In de zomer kunnen ongewenste dieren dankbaar gebruik maken van deuren en ramen die openstaan en zomaar uw huis binnendringen. Met behulp van horren voor uw ramen en deuren kunt u voorkomen dat ongedierte, zoals muizen of ratten, uw woning via de ramen of deuren betreden.

Insecten

Zomers kunt u vaak heerlijk slapen door de ramen open te zetten en de warme lucht te laten ontsnappen. Het nadeel is dat insecten zoals muggen en vliegen binnen kunnen komen, met een slechte nachtrust als gevolg. Horren voor uw deuren en ramen houden deze dieren buiten zodat u kunt genieten van een rustige nacht met een fris briesje.

Inspiratie nodig?

Vraag gratis een brochure aan van één van de producten uit ons leveringsprogramma

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Kom langs voor een vrijblijvende offerte

Ook buiten openingstijden

Hulp nodig bij het uitzoeken van uw horren?

Heeft u vragen over onze horren, of wilt u weten welke horren het beste passen bij uw deuren en ramen? Onze medewerkers staan voor u klaar in onze showroom en kunnen u voorzien van antwoorden op al uw vragen. Ze kunnen u ook helpen een weloverwogen keuze te maken in onze ruime collectie deurhorrenraamhorren en dakraamhorren.

Heeft u vragen die u liever telefonisch of via de mail stelt? Neem dan gerust contact met ons op!

logo-aldura

Aldura
Faradaystraat 5
8013 PH Zwolle

038 4656 555
info@aldura.nl