Onze
producten

Lamellendak overkapping

Lamellendak
Een overkapping met lamellendak is multifunctioneel. Wanneer het lamellendak gesloten is, zorgt deze voor schaduw en beschutting tegen regen. Breekt de zon door? Dan kunt u de lamellen kantelen om zo de gewenste hoeveelheid zon op uw terras te krijgen.

Onze
producten

Lamellendak overkapping

Een overkapping met lamellendak is multifunctioneel. Wanneer het lamellendak gesloten is, zorgt deze voor schaduw en beschutting tegen regen. Breekt de zon door? Dan kunt u de lamellen kantelen om zo de gewenste hoeveelheid zon op uw terras te krijgen.
Buitenzonwering

Over onze lamellendaken

Binnen ons assortiment vindt u de kwalitatieve lamellendaken van Verano. Deze overkappingen zijn gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als voordeel dat het sterk, maar ook licht in gewicht is. En daarnaast heeft het een lange levensduur, waardoor u extra lang van uw lamellen overkapping kunt genieten. De lamellendaken van Verano worden op maat gemaakt voor uw terras. U heeft keuze uit verschillende soorten, kleuren en bedieningssystemen. Zo laat u de overkapping met lamellendak eenvoudig aansluiten op de rest van het exterieur.
Op maat gemaakt
5 jaar garantie
Gemaakt van duurzaam aluminium

Geniet optimaal van uw tuin met een lamellendak

Een overkapping met lamellendak zorgt ervoor dat u vaker kunt genieten van uw tuin. Zit u net ontspannen een boek te lezen op uw terras, maar wordt u overvallen door een plotselinge bui? Draai de lamellen dicht en u kunt droog buiten blijven zitten. En zodra de zon zich weer laat zien draait u de lamellen weer wat bij om hier weer van te kunnen genieten. De bediening van het lamellendak gaat eenvoudig met behulp van elektrische Somfy bediening. U bedient de lamellen op afstand met behulp van een app of de bijgeleverde afstandsbediening.

Stijlvolle lamellendak overkappingen

Onze lamellendaken zijn naast functioneel ook erg stijlvol. Kies voor een aluminium profiel in een kleur dat bij uw stijl en de rest van het exterieur past. Zo creëert u met een wit profiel een moderne uitstraling en geeft een overkapping met een antraciet profiel een meer industriële look. Welke kleur u ook kiest, het strakke aluminium design zorgt ervoor dat de overkapping met lamellendak een echte eyecatcher in uw tuin is. U kunt het lamellendak tegen de gevel plaatsen, maar ook losse plaatsing is mogelijk.

Overkapping met lamellendak bekijken in onze showroom

We begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welk type en kleur lamellendak het beste bij uw wensen aansluit. Daarom helpen wij u graag verder in één van onze showrooms. Hier vindt u al onze producten en kunnen we in de praktijk laten zien hoe deze toe te passen zijn. Het is eveneens mogelijk een adviesgesprek aan huis te plannen. U bent van harte welkom langs te komen in één van onze showrooms in Zwolle. Voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom of aan huis kunt u online een afspraak maken.

 

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u meer weten over onze Lamellendak overkappingen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Brochure

Wilt u een brochure of meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we zorgen dat u zo snel mogelijk de juiste informatie kunt inzien!