Terrasoverkapping

Bij een mooi huis hoort een prachtige tuin. En een prachtige tuin maakt u compleet met een terrasoverkapping van Aldura Zwolle, zodat u comfortabel buiten kunt genieten. Een terrasoverkapping maakt het mogelijk dat u ook onder minder ideale weersomstandigheden langer buiten kunt blijven zitten. Barbecueën in de late nazomer of tot laat in de nacht buiten zitten zijn ineens mogelijkheden, zonder dat u rekening hoeft te houden met het weer!

Overkappingen die u bij ons kunt krijgen:

Welke terrasoverkapping past bij uw tuin?

Overkappingen hebben meerdere functies. Wilt u graag een terrasoverkapping zodat u buiten zitten, zelfs al het regent? Of wilt u een plek waar u de fietsen droog kan stallen? Welke overkapping uw voorkeur ook heeft, Aldura heeft een ruime collectie met verschillende soorten overkappingen. Zo kunt u uw tuin inrichten, precies zoals u mooi vindt.

Bekijk alle overkappingen online

U kunt alle producten van Aldura natuurlijk online bekijken en met elkaar vergelijken. De producten staan overzichtelijk naast elkaar weergegeven zodat u in alle rust kunt kijken welke overkapping, terrasoverkappingen met doek of serrezonwering u het mooiste vindt. Plan voor meer informatie een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten. Zij helpen u graag bij het vinden van de terrasoverkapping die aansluit op uw wensen.

Terrasoverkapping

Serrezonwering

Dankzij een serrezonwerking kunt u met meer gemak en comfort genieten van uw serre of veranda. Serrezonweringen houden namelijk warmte en UV-straling tegen waardoor uw spullen niet verkleuren en het binnen de serre koel blijft. De zonwering bestaat uit een scherm dat over het serredak getrokken wordt en werkt volledig geautomatiseerd. Het enige wat u hoeft te doen is met één druk op de knop de zonwering te bedienen.
BuitenzonweringTerrasoverkapping

Pergola zonwering

Pergola zonwering is een flexibele is een aan de muur bevestigde flexibele overkapping. Met deze zonwering kunt u makkelijk grote oppervlakken voorzien van schaduw. En wilt u weer even genieten van de zon? Dan schuift u de het pergola zonweringsdoek weer gemakkelijk in. Een pergola zonwering, van het gerenommeerde merk Luxaflex® of ons eigen merk Aldura, kunt u geheel op maat laten maken bij Aldura zonwering. Op deze pagina vindt u alle informatie over deze praktische zonwering.
BuitenzonweringTerrasoverkapping

Knikarmscherm

In het voorjaar en de zomer wil je natuurlijk zoveel mogelijk buiten zijn. Gezellig op je terras, waar je zicht hebt op je groene tuin, terwijl je geniet van het lekkere weer. In de lente kunnen de zonnestralen heerlijk aangenaam aanvoelen.

Terrasoverkapping Zwolle – ideaal bij slecht weer

Naar binnen gaan bij regenachtig weer is niet langer nodig met een terrasoverkapping in Zwolle en omgeving. Bij Aldura Zonwering & Raamdecoratie vindt u alles op het gebied van terrasdaken. Wanneer u kiest voor een terrasoverkapping in Zwolle, kunt u vaker comfortabel buiten zitten. Het is zelfs mogelijk de overkapping van één of meerdere wanden te voorzien. Op deze manier kunt u ook wat uit de wind gaan zitten op bijvoorbeeld een frissere voorjaarsdag. U heeft bij ons keuze uit terrasoverkappingen in vele soorten en maten, waardoor u deze volledig kunt laten aansluiten op uw smaak en wensen.

 

Beschermd tegen de zon met een terrasoverkapping in Zwolle

Een terrasoverkapping van Aldura Zwolle is niet alleen heel praktisch bij regen en kou, maar ook wanneer de zon fel schijnt! Onze terrasdaken zijn namelijk ook verkrijgbaar met een zonwerende laag. Geen gedoe meer met zonneschermen of parasols op uw terras, maar een kwalitatieve terrasoverkapping waar u direct onder kunt gaan zitten. En slaat het weer om? Dan zit u nog steeds prinsheerlijk buiten onder uw terrasoverkapping in Zwolle of omgeving.

Meer informatie

Direct contact

Wilt u meer weten over onze Terrasoverkappingen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!