Merken

Aldura Line garagedeuren

Bij Aldura staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ervoor gekozen Line garagedeuren op te nemen in ons assortiment. Binnen deze serie vindt u zowel garagedeuren op maat als openslaande deuren in diverse modellen. Deze producten worden uitsluitend gefabriceerd van hoogwaardige en duurzame materialen en zijn gecertificeerd door de Stichting Kwaliteit Gevelelementen. U ontvangt 10 jaar volledige fabrieksgarantie op de Line garagedeuren.

Unilux horren

Hebt u genoeg van die vervelende insecten die uw huis binnenkomen en uw rust verstoren? Zoek niet verder! Met de innovatieve Unilux horren van Aldura creëert  u een barrière tegen muggen, vliegen en andere insecten, terwijl u toch geniet van frisse lucht en natuurlijk licht. Deze Unilux horren bieden niet alleen bescherming, maar ze zijn ook stijlvol en duurzaam.

Dib zonwering

Aldura is officiële dealer van Dib zonwering, producent van A-kwaliteit zonwering op maat. Het merk biedt onder meer een uniek soort vouw- en rolgordijn van geweven hout. Verder staat het merk bekend om haar hoge kwaliteit jaloezieën. Kom langs bij één van onze showrooms in Zwolle om deze sfeervolle zonwering in het echt te bekijken. Onze specialisten staan hier voor u klaar en voorzien u graag van vrijblijvend advies.


Adviesgesprek plannen

Somfy bediening

Wilt u altijd en overal controle hebben over de zonwering in en rondom het huis? Kies dan voor zonwering met Somfy bediening van Aldura. Al onze rolluiken, screens, uitvalschermen, buitenjaloezieën en terrasoverkappingen zijn met deze bediening te verkrijgen. Het bedienen kan individueel of groepsgewijs. Ook kunnen scenario’s geprogrammeerd worden op basis van uw leefgewoonten. Met automatische zonwering maakt u het wonen nóg comfortabeler.

Velux zonwering

Aldura bezit een uitgebreide collectie producten van uiteenlopende merken. Het merk Velux is een toonaangevend en populair merk uit ons assortiment. Wij bieden u keuze uit verschillende soorten binnen- en buitenzonwering van het merk Velux. Velux zonwering zet zich al meer dan 75 jaar in om de kwaliteit van uw leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht.

Roma zonwering

Zou u graag uw woning, winkel of bedrijf beter beveiligen en afsluiten? Dan bieden de rolluiken, roldeuren en rolhekken van het merk Roma uitkomst. Naast het beveiligen van uw woning, beschermen deze producten uw woning of bedrijf ook van ongewenste zonlicht en stijgende temperaturen.

Luxaflex®

Aldura beschikt over een breed assortiment met merken met grote naamsbekendheid. Waaronder marktleider in Nederland, Luxaflex® Window Styling. Een toonaangevend merk en trendsetter in de wereld van trendy raambekleding. Een collectie met de meest uitgebreide raamdecoratie en binnenzonwering die perfect samen gaan met uw interieur en behoeften. Luxaflex® zonwering past binnen iedere woonstijl.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u meer weten over onze Merkenen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!