Onze
producten

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is essentieel voor uw wooncomfort tijdens warme (zomer)dagen. Het is een betaalbaar en zeer effectief zonnescherm. Een uitvalscherm is de meest toegepaste zonnescherm.

Onze
producten

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is essentieel voor uw wooncomfort tijdens warme (zomer)dagen. Het is een betaalbaar en zeer effectief zonnescherm. Een uitvalscherm is de meest toegepaste zonnescherm.
Buitenzonwering

Mogelijkheden uitvalschermen

Een uitvalscherm is bevestigd aan de buitenkant van uw huis of pand. Hierdoor is het belangrijk dat deze past bij de stijl van uw huis en de rest van uw interieur. De keuze uitvalschermen is bij ons reuze. U heeft namelijk keuze uit verschillende afmetingen, kleuren en dessins. Zo kunt u bijvoorbeeld uit één kleur kiezen of gaat u toch voor een streepjesmotief? Daarnaast is het ook mogelijk om de bediening van het uitvalscherm te bepalen. Zo bepaalt u of het uitvalscherm handmatig of juist elektrisch wordt bediend. Er bestaan zelfs uitvalschermen die met een afstandsbediening geregeld kunnen worden. Zo geniet u van optimaal wooncomfort.
Vertraagt de opwarming van uw woning
Cassette in kleur leverbaar
Eenrgiebesparend

Dankzij de eenvoudige constructie en montage ziet u deze toepassing vaak terug bij woningen en (bedrijfs)panden. Een uitvalscherm zorgt ervoor dat uw huis koel blijft tijdens warme dagen. Dit heeft dus ook een energiebesparende werking, want u kunt uw airconditioner uit of heel laag zetten.

Uitvalschermen Zwolle in uw interieur

Het zorgt voor een fraai plaatje als uw uitvalscherm volledig past bij uw huis en interieur. En ook daar geven wij u graag advies over. Zo kunnen wij u adviseren welke type uitvalscherm het beste bij uw situatie past en welk dessin daar het beste bij past. Nadat het uitvalscherm is ontwikkeld, monteren we deze vakkundig bij uw ruimte, zodat u optimaal kunt profiteren van het prachtige zomerweer, maar dat u toch af en toe verkoeling kunt zoeken. Naast uitvalschermen bieden wij ook andere buitenzonweringen aan. Ideaal als u naar verkoeling en schaduw zoekt. Ook deze collectie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat er altijd een buitenzonwering is, die past bij uw wensen.

Ons aanbod in buitenzonwering:

Met binnenzonwering kunt u op ieder moment van de dag het lichtinval reguleren. Ook deze collectie bestaat uit verschillende uitvoeringen:

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wilt u meer weten over onze Uitvalschermen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Brochure

Wilt u een brochure of meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en we zorgen dat u zo snel mogelijk de juiste informatie kunt inzien!