Horren op maat

Waarom aldura?

Specialist sinds 1932 - De beste kwaliteit & service - Wij leveren aan bedrijven & particulieren
Advies in onze showroom - Klantenservice 038 - 4656 555

Horren op maat

In het voorjaar en de zomer de deuren en ramen openzetten om uw woning te luchten is natuurlijk heerlijk, maar de insecten en ongedierte die daarmee naar binnen komen vermijdt u natuurlijk liever. Door horren te installeren die op maat zijn gemaakt voor uw woning kunt u binnen genieten van het heerlijke weer zonder overlast van muggen, vliegen of ander ongedierte heeft.

Hoogste kwaliteit horren op maat

Horren kunt u natuurlijk zelf maken. Een achterdeur, een draaikiepraam of een schuifdeur, een hor kunt u overal plaatsen. Mits de horren perfect passen op de plekken waar u het wilt plaatsen. Het is dus ontzettend belangrijk dat de horren op maat gemaakt zijn. Een hordeur moet bijvoorbeeld precies in de deuropening passen. Aldura maakt speciaal voor u alle horren op maat, levert ze bij u thuis af en plaatst ze ook voor u.

Groot assortiment deurhorren en raamhorren op maat

Dankzij ons grote assortiment horren hebben we voor elk raam en elke deur een geschikte hor. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende varianten verkrijgbaar. Bij Aldura kunt u kiezen uit:

  • Plisséhorren of –gordijnen
  • Schuifpui hor
  • Inzethorren
  • Dakraamhorren
  • Draaikiepraam hor
  • Vliegen- en muggenhor

Met de horren van Aldura kunt u weer ongestoord genieten en de natuur in huis halen. Laat in de avond geniet u nog van de buitenlucht die binnen waait zonder dat u last heeft van vliegen, muggen of ongedierte.

Wilt u meer weten over horren op maat?

Het uitzoeken van het juiste hor kan lastig zijn. Het moet perfect passen in bij het raam of de deur waar ze geplaatst worden, wat betekent dat de hor op maat gemaakt moet worden. Heeft u vragen over het op maat laten maken van horren? Onze medewerkers staan klaar voor u in onze showroom en helpen u graag met het uitzoeken van de juiste horren.

Stelt u liever uw vragen telefonisch of via mail? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte

Horren op maat
(binnenkort meer foto's)