Onze
merken

Somfy bediening

Wilt u altijd en overal controle hebben over de zonwering in en rondom het huis? Kies dan voor zonwering met Somfy bediening van Aldura. Al onze rolluiken, screens, uitvalschermen, buitenjaloezieën en terrasoverkappingen zijn met deze bediening te verkrijgen. Het bedienen kan individueel of groepsgewijs. Ook kunnen scenario’s geprogrammeerd worden op basis van uw leefgewoonten. Met automatische zonwering maakt u het wonen nóg comfortabeler.
Somfy zonwering

Onze
merken

Somfy bediening

Wilt u altijd en overal controle hebben over de zonwering in en rondom het huis? Kies dan voor zonwering met Somfy bediening van Aldura. Al onze rolluiken, screens, uitvalschermen, buitenjaloezieën en terrasoverkappingen zijn met deze bediening te verkrijgen. Het bedienen kan individueel of groepsgewijs. Ook kunnen scenario’s geprogrammeerd worden op basis van uw leefgewoonten. Met automatische zonwering maakt u het wonen nóg comfortabeler.

Op afstand bestuurbare zonwering met Somfy bediening

Wanneer uw zonwering is voorzien van Somfy bediening is deze op afstand te besturen met behulp van de afstandsbediening of app. Zo kunt u eenvoudig en op ieder moment de zonwering in de gewenste stand positioneren. Draaislingers en bandbediening zijn hiermee verleden tijd. Het is eveneens mogelijk de zonwering te programmeren op uw leefgewoontes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verduisterende screens die rond uw bedtijd automatisch naar beneden gaan. De zonwering kan worden uitgebreid met zon-, regen- en windsensoren. In dat geval heeft u nog nauwelijks omkijken naar uw zonwering. Wanneer de zon schijnt zal de zonwering automatisch omlaag gaan en bij regen of harde wind zal deze weer automatisch omhoog gaan. Dit zorgt naast meer wooncomfort voor een langere levensduur van de zonwering.

Screens en rolluiken met elektrische bediening van Somfy

Populaire zonwering zijn de screens en rolluiken met elektrische Somfy bediening. U kunt meerdere rolluiken en screens met elkaar verbinden om deze zo tegelijk te kunnen bedienen. Naast gemak zorgt deze elektrisch bedienbare zonwering voor isolatie in de winter en verkoeling in de zomer. Merkt u op een tropische zomerdag dat het te warm wordt in huis? Met één druk op de knop laat u de screens of rolluiken zakken, zodat de warmte minder naar binnen trekt. In de winter zorgt de isolerende functie van de zonwering er weer voor dat de warmte vanuit de kachel en verwarming beter binnenblijft. Zo bespaart u het hele jaar door op de energiekosten.

Voordelen van Somfy automatische bediening

Zonwering met elektrische bediening brengt vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat u de zonwering niet langer handmatig hoeft te bedienen. Met Somfy is deze elektrisch en op afstand bedienbaar, wat het allemaal een stuk eenvoudiger maakt. Een ander voordeel is dat deze bediening geprogrammeerd kan worden. Hierdoor zal de zonwering op vaste tijdstippen omlaag en omhoog bewegen, ook wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent. Zo lijkt het net alsof u nog thuis bent. Daarnaast zorgen sommige soorten Somfy bediening voor zonwering, zoals de bediening voor screens, voor extra isolatie van uw huis. U kunt de zonwering zo instellen dat deze omlaag gaat wanneer de zon gaat schijnen, waardoor het binnen koeler blijft.

Wilt u zonwering met Somfy bediening kopen? Voor bijna alle soorten zonwering zijn Somfy motoren en besturingen bij Aldura mogelijk. Plan een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden met één van onze deskundige adviseurs te bespreken.

BuitenzonweringDakraam zonwering

Rolluiken

Bent u op zoek naar rolluiken in Zwolle of omgeving? Dan bent u bij Aldura aan het juiste adres. Een rolluik zorgt er in de zomer voor dat de warmte buiten blijft. En in de winter helpt deze de warmte binnen te houden. Hierdoor hoeft u op koude dagen minder te stoken en kunt u tijdens warme dagen de airconditioning lager of zelfs helemaal uitzetten. Naast het feit dat een rolluik energiebesparend is, zijn er nog vele andere voordelen. Kom voor meer informatie of vrijblijvend advies langs in één van onze showrooms in Zwolle.
BuitenzonweringDakraam zonwering

Screens

Er gaat niets uit boven het gevoel om binnen te komen in een gekoelde woonkamer, na een dag in de zon te zijn geweest. Een gevoel van ontspanning en rust. Screens zijn onmisbaar voor uw wooncomfort tijdens warme (zomer)dagen. De screens van Aldura zorgen niet alleen voor het tegengaan van temperatuurstijgingen, maar filteren ook het zonlicht. Zo kunt u ongestoord een boek lezen of naar de televisie kijken.
Buitenzonwering

Buitenjaloezie

Buitenjaloezieën zijn, zonder twijfel, de beste manier om u binnen tegen hinderlijk zonlicht en warmte te beschermen. De kantelbare lamellen reflecteren de zonnestralen, maar zorgen er ook voor dat een goede doorkijk mogelijk is. Zo kun u altijd ruim naar buiten kijken. Het felle licht van een laagstaande zon of zijdelings lichtinval zullen u niet meer hinderen. Daarnaast wordt het voor voorbijgangers lastiger om bij u naar binnen te kijken en geniet u van meer privacy.