Stadhuiskwartier te Deventer

Opdracht

Voor onze opdrachtgever Bam Bouw & Beheer heeft Aldura in het voorjaar van 2015 de binnen- en buitenzonwering mogen verzorgen van het nieuwbouwproject: Stadhuiskwartier te Deventer. Wat betreft de binnenzonwering hebben we het pand voorzien van ruim 400 zonwerende rolgordijnen en 67 elektrische serreduettes. Daarnaast telt het gebouw een kleine honderd windvast screens. Dit alles van het merk Luxaflex® zonwering.

Meer informatie

Direct contact

Producten in dit project

Buitenzonwering

Buitenjaloezie

Buitenjaloezieën zijn, zonder twijfel, de beste manier om u binnen tegen hinderlijk zonlicht en warmte te beschermen. De kantelbare lamellen reflecteren de zonnestralen, maar zorgen er ook voor dat een goede doorkijk mogelijk is. Zo kun u altijd ruim naar buiten kijken. Het felle licht van een laagstaande zon of zijdelings lichtinval zullen u niet meer hinderen. Daarnaast wordt het voor voorbijgangers lastiger om bij u naar binnen te kijken en geniet u van meer privacy.
BuitenzonweringTerrasoverkapping

Pergola zonwering

Pergola zonwering is een flexibele is een aan de muur bevestigde flexibele overkapping. Met deze zonwering kunt u makkelijk grote oppervlakken voorzien van schaduw. En wilt u weer even genieten van de zon? Dan schuift u de het pergola zonweringsdoek weer gemakkelijk in. Een pergola zonwering, van het gerenommeerde merk Luxaflex® of ons eigen merk Aldura, kunt u geheel op maat laten maken bij Aldura zonwering. Op deze pagina vindt u alle informatie over deze praktische zonwering.
BuitenzonweringTerrasoverkapping

Knikarmscherm

In het voorjaar en de zomer wil je natuurlijk zoveel mogelijk buiten zijn. Gezellig op je terras, waar je zicht hebt op je groene tuin, terwijl je geniet van het lekkere weer. In de lente kunnen de zonnestralen heerlijk aangenaam aanvoelen.