Onze
merken

Luxaflex®

Aldura beschikt over een breed assortiment met merken met grote naamsbekendheid. Waaronder marktleider in Nederland, Luxaflex® Window Styling. Een toonaangevend merk en trendsetter in de wereld van trendy raambekleding. Een collectie met de meest uitgebreide raamdecoratie en binnenzonwering die perfect samen gaan met uw interieur en behoeften. Luxaflex® zonwering past binnen iedere woonstijl.
Luxaflex zonwering

Onze
merken

Luxaflex®

Aldura beschikt over een breed assortiment met merken met grote naamsbekendheid. Waaronder marktleider in Nederland, Luxaflex® Window Styling. Een toonaangevend merk en trendsetter in de wereld van trendy raambekleding. Een collectie met de meest uitgebreide raamdecoratie en binnenzonwering die perfect samen gaan met uw interieur en behoeften. Luxaflex® zonwering past binnen iedere woonstijl.

Ruim 70 jaar geleden lanceerde dit toonaangevende merk een nieuw soort raambekleding: de houten horizontale jaloeziëen. Luxaflex® zonwering biedt u de mogelijkheid om de controle te hebben over de intensiteit en inrichting van het licht. Door middel van het bedieningssysteem is het eenvoudig om de lichtinval in uw woonruimte te bepalen.

Breed assortiment voor uw persoonlijke stijl

Aldura heeft veel keuze in de producten van Luxaflex® zonwering. Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen, bieden wij een breed assortiment met keuze uit verschillende kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes. Zo creëert u met dank aan uw raamdecoratie en geheel persoonlijke stijl in uw woning. Zonwering van Luxaflex® betrof 70 jaar geleden enkel de houten horizontale jaloezieën, maar is inmiddels uitgegroeid tot een breed scala aan binnenzonwering.

Luxe bedieningssystemen Luxaflex® zonwering

De uitgebreide collectie van Luxaflex® zonwering bevat diverse handgemaakte producten waaronder producten als de Duette® Shades, Silhouette® Shades en Facette® Shades. Met oog voor veiligheid en gemak zijn er diverse innovatieve bedieningsopties aan toegevoegd. Deze geavanceerde bedieningssystemen maken zelfs van het openen en sluiten, het omhoog brengen en het omlaag brengen van uw raambekleding een dagelijks feestje.

Luxaflex® dealer Zwolle

Is uw interesse gewekt voor de Luxaflex® collectie? Wij raden u aan om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Zwolle. Daar staat altijd een specialist voor u klaar om u verder te helpen. In onze showroom beschikt u over de mogelijkheid om de Luxaflex® zonwering van dichtbij te ervaren. Laat u inspireren in onze showroom. Hieronder vindt u een selectie van de Luxaflex® artikelen die Aldura als officieel Luxaflex® dealer verkoopt.

Luxaflex® Rolgordijnen

De rolgordijnen van Luxaflex® staan bekend om de hoge kwaliteit en lange levensduur. Luxaflex® rolgordijnen zijn zowel voor binnen als buiten verkrijgbaar en worden op maat gemaakt door Aldura. De Luxaflex® rolgordijnen hebben naast een decoratieve functie ook een zonwerende functie en verhogen de privacy in uw woning of kantoor. Luxaflex® rolgordijn verduisterend worden veelal gebruikt in slaapkamers en zijn ook verkrijgbaar bij de Grootste Luxaflex® galleryshop van Oost-Nederland.

De Luxaflex® rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren, waardoor dit type Luxaflex® zonwering geschikt is voor iedere interieurstijl.
Voor iedere woonwens biedt Aldura zonwering & raamdecoratie een stijl die bij u past.

Luxaflex® Jaloezieën

Met Luxaflex® jaloezieën creëert u een warme en stijlvolle sfeer in uw woning of kantoor. Met de jaloezieën van Luxaflex® heeft u praktischer en stijlvoller alternatief voor gordijnen. Zo heeft u meer controle over de lichtregulering in uw woonkamer, slaapkamer of keuken.

Luxaflex® jaloezieën zijn bij Aldura verkrijgbaar met verticale en horizontale optie. Aldura biedt u jaloezieen aan verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren, waardoor de blinds goed passen binnen elk interieur. Het maakt niet uit of u een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft, onze jaloezieën zijn altijd geschikt.

Luxaflex® op maat

Aldura Zonwering en Raamdecoratie is al ruim 90 jaar specialist in het leveren van zonwering op maat. Aldura verkoopt de gehele collectie Luxaflex® producten aan particulieren en bedrijven. Luxaflex® op maat bestellen kunt u dan ook doen in onze showroom of via 038-4656555

BinnenzonweringDakraam zonweringRaamdecoratie

Duette® Shades

Duette® Shades van Luxaflex® zijn dé stijlvolle en praktische raamdecoratie voor ieder raam. Duette® shades zijn samen te stellen in vele kleuren, maten en materialen. Op deze pagina vertellen we alles over de stijlvolle Duette® Shades van luxaflex®.