Luxaflex zonwering

Aldura beschikt over een breed assortiment met merken met grote naamsbekendheid. Waaronder marktleider in Nederland, Luxaflex Window Styling. Een toonaangevend merk en trendsetter in de wereld van trendy raambekleding. Een collectie met de meest uitgebreide raamdecoratie en binnenzonwering die perfect samen gaan met uw interieur en behoeften.

Ruim 70 jaar geleden lanceerde dit toonaangevende merk een nieuw soort raambekleding: de houten horizontale jaloeziëen. Deze raamdecoratie biedt u de mogelijkheid om de controle te hebben over de intensiteit en inrichting van het licht. Door middel van het bedieningssysteem is het eenvoudig om de lichtinval in uw woonruimte te bepalen.

Aldura Zonwering & Raamdecoratie

  • Specialist sinds 1932
  • De beste kwaliteit en service
  • Wij leveren aan bedrijven
  • Wij leveren aan particulieren
  • Advies in onze showroom
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar

Neem vrijblijvend contact op

038-4656555
info@aldura.nl

De grootste Luxaflex® Galleryshop van Oost Nederland,
400 m² aan binnen- en buitenzonwering

Breed assortiment voor uw persoonlijke stijl

Aldura heeft veel keuze in de producten van Luxaflex zonwering. Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen, bieden wij een breed assortiment met keuze uit verschillende kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes. Zo creëert u met dank aan uw raamdecoratie en geheel persoonlijke stijl in uw woning.

Luxe bedieningssystemen Luxaflex zonwering

De uitgebreide collectie van Luxaflex zonwering bevat diverse handgemaakte producten waaronder producten als de Duette Shades, Silhouette Shades en Facette Shades. Met oog voor veiligheid en gemak zijn er diverse innovatieve bedieningsopties aan toegevoegd. Deze geavenceerde bedieningssystemen maken zelfs van het openen en sluiten, het omhoog brengen en het omlaag brengen van uw raambekleding een dagelijks feestje.

Luxaflex dealer Zwolle

Is uw interesse gewekt voor de Luxaflex collectie? Wij raden u aan om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Zwolle. Daar staat altijd een specialist voor u klaar om u verder te helpen. In onze showroom beschikt u over de mogelijkheid om de Luxaflex producten van dichtbij te ervaren. Laat u inspireren in onze showroom. Hieronder vindt u een selectie van de luxaflex artikelen die Aldura als officieel Luxaflex dealer verkoopt.

Luxaflex Rolgordijnen

De rolgordijnen van Luxaflex staan bekend om de hoge kwaliteit en lange levensduur. Luxaflex rolgordijnen zijn zowel voor binnen als buiten verkrijgbaar en worden op maat gemaakt door Aldura. De Luxaflex rolgordijnen hebben naast een decoratieve functie ook een zonwerende functie en verhogen de privacy in uw woning of kantoor. Luxaflex rolgordijn verduisterend worden veelal gebruikt in slaapkamers en zijn ook verkrijgbaar bij de Grootste Luxaflex galleryshop van Oost-Nederland.

De Luxaflex rolgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren, waardoor deze vorm van raamdecoratie geschikt is voor iedere interieurstijl. Voor iedere woonwens biedt Aldura zonwering & raamdecoratie een stijl die bij u past.

luxaflex rolgordijn
luxaflex jaloezieën

Luxaflex Jaloezieën

Met Luxaflex jaloezieën creëert u een warme en stijlvolle sfeer in uw woning of kantoor. Met de jaloezieën van Luxaflex heeft u praktischer en stijlvoller alternatief voor gordijnen. Zo heeft u meer controle over de lichtregulering in uw woonkamer, slaapkamer of keuken.

Luxaflex jaloezieën zijn bij Aldura verkrijgbaar met verticale en horizontale optie. Aldura biedt u jaloezieen aan verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren, waardoor de blinds goed passen binnen elk interieur. Het maakt niet uit of u een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft, onze jaloezieën zijn altijd geschikt.

Luxaflex op maat

Aldura Zonwering en Raamdecoratie is al ruim 85 jaar specialist in het leveren van zonwering op maat. Aldura verkoopt de gehele collectie Luxaflex producten aan particulieren en bedrijven. Luxaflex op maat bestellen kunt u dan ook doen in onze showroom of via 038-4656555

Aldura

Luxaflex aanbieding

Bij Aldura kunt al meer dan 85 jaar terecht voor binnen- en buitenzonwering. Zo zijn wij officieel dealer van Luxaflex en hebben regelmatig acties en aanbiedingen. Voor de meest actuele luxaflex aanbiedingen verwijzen wij u naar onze actie pagina.

Aldura Zwolle is ook dealer van

Vragen over Luxaflex zonwering?

Heeft u vragen over de zonwering van het merk Luxaflex of bent u benieuwd wat Aldura voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend advies.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.