Novoferm garagedeuren

Met dank aan het uitgebreide assortiment met uiteenlopende producten en toonaangevende merken is Aldura een officieel verkooppunt van specialistisch werk. Aldura biedt een uitgebreid en uniek assortiment garagedeuren van het merk Novoferm. Wat uw wens ook is en welke uitstraling uw woning of bedrijfspand heeft, Aldura biedt u de juiste oplossing.

Novoferm garagedeuren voor iedere woonstijl

Wij van Aldura begrijpen als geen ander dat iedere garage anders is en wordt door iedereen anders gebruikt. De één gebruikt een garage bijvoorbeeld als afdak voor de auto en is hiervoor op zoek naar een deur die hier geschikt voor is. De ander gebruikt de garage als opslag van verschillende spullen en heeft meer behoefte aan een doorloopdeur. Aldura heeft een uitgebreid assortiment garagedeuren van het merk Novoferm, met een oplossing voor iedere woonstijl.

Novoferm verkooppunt Zwolle

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Novoferm garagedeuren uit ons assortiment? Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze Showroom in Zwolle. Op de werkvloer van onze showroom staat altijd een Aldura specialist voor u klaar met kennis over de garagedeuren van Novoferm. In onze showroom is het voor u een prettige beleving om de Novoferm producten van dichtbij te ervaren. Laat u inspireren in onze showroom. Hieronder vindt u een selectie van de Novoferm producten die wij als Novoferm dealer verkopen.

Aldura Zonwering & Raamdecoratie

  • Specialist sinds 1932
  • De beste kwaliteit en service
  • Wij leveren aan bedrijven
  • Wij leveren aan particulieren
  • Advies in onze showroom
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar

Neem vrijblijvend contact op

038-4656555
info@aldura.nl

Novoferm openslaande garagedeuren

Novoferm biedt de Duoport aan, wanneer we het hebben over openslaande garagedeuren. Met de Duoport van Novoferm bent u verzekerd van uiterste isolatie en voorkomt u condensvorming aan de binnenzijde van uw garagedeur. Aldura biedt u keuze uit diverse deurprofielen, zo beschikt u over de mogelijkheid om een garagedeur te kiezen die past bij uw persoonlijke stijl.

openslaande-garagedeur
novoferm-kanteldeur

Novoferm kanteldeuren

Een kanteldeur van Novoferm is een stuk veelzijdiger dan de meesten denken. Een kanteldeur kan worden uitgevoerd in staal, kunststof en hout. Een Novoferm kanteldeur is de klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. De kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse profileringen en alle RAL-kleuren. Uiteraard behoort een geïntegreerde loopdeur tot de mogelijkheden.

Wanneer uw garage voornamelijk dient als doorloop van binnen naar buiten, dan is een geïntegreerde loopdeur een uitkomst. Deze soort garagedeur is eenvoudig en op een snelle manier te openen als je niet de volledige breedte als doorgang nodig hebt.

Sectionaaldeur

Heeft u een korte oprit en wilt u alle plaats voor de garage goed benutten? Sectionaaldeuren bieden hiervoor een oplossing doordat de deuren in tegenstelling tot kanteldeuren, naar binnen. Een stalen sectionaaldeur biedt comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De deur is op een eenvoudige manier te openen zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is.

novoferm-sectionaaldeuren

Aldura Zwolle is ook dealer van

Vragen over Novoferm garagedeuren?

Heeft u vragen over de garagedeuren van het merk Novoferm of bent u benieuwd wat Aldura voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend advies.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Novoferm garagedeuren showroom van Aldura