Onze
merken

Roma zonwering

Zou u graag uw woning, winkel of bedrijf beter beveiligen en afsluiten? Dan bieden de rolluiken, roldeuren en rolhekken van het merk Roma uitkomst. Naast het beveiligen van uw woning, beschermen deze producten uw woning of bedrijf ook van ongewenste zonlicht en stijgende temperaturen.

Onze
merken

Roma zonwering

Zou u graag uw woning, winkel of bedrijf beter beveiligen en afsluiten? Dan bieden de rolluiken, roldeuren en rolhekken van het merk Roma uitkomst. Naast het beveiligen van uw woning, beschermen deze producten uw woning of bedrijf ook van ongewenste zonlicht en stijgende temperaturen.

Voordelen van Roma zonwering

Roma omschrijft zichzelf als een jong, transparant en innovatief bedrijf. Het merk heeft zich ontwikkelt tot marktleider voor opbouwrolluiken en behoort tot één van de grootste merken in zonweringsproducten. Aldura is daarom trots om dit populaire merk te mogen presenteren in de showroom en op de website.

Wanneer je kiest voor de rolluiken van Roma, brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Er zijn een heleboel voordelen te bedenken, maar wij zetten de belangrijkste graag voor u op een rijtje:

 De producten van Roma hebben al jarenlange ervaring en door testen de kwaliteit van hun rolluiken geoptimaliseerd.

 Roma geeft garantie op hun rolluiken.

 De producten van Roma worden met regelmaat geplaatst, waardoor de specialisten bekend zijn met het materiaal en de wijze van bevestigen.

Het innovatieve merk Roma heeft oog voor alles. Wilt u bijvoorbeeld uw dakraam voorzien van een rolluik? De constructies bestaan uit het beste materiaal, zoals kunststof of aluminium. Roma biedt u een breed kleurenpalet, zodat de rolluiken goed passen bij de uitstraling van uw woning of bedrijf. En ten slotte hebben de vakbekwame mensen van Aldura jarenlange ervaring met de producten van Roma, waardoor wij u de beste service kunnen bieden.

Roma zonwering dealer Zwolle

Is uw interesse gewekt door een buitenzonwering product uit de Roma collectie? Wij raden u aan om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Zwolle. Daar staat altijd een specialist voor u klaar om u verder te helpen. In onze showroom beschikt u over de mogelijkheid om de Roma producten van dichtbij te ervaren. Laat u inspireren in onze showroom. Hieronder vindt u een selectie van de Roma artikelen die Aldura als officieel Roma dealer verkoopt.

Roma Rolluiken

De rolluiken van Roma staan bekend voor hun Duitse degelijkheid. Roma rolluiken zijn te gebruiken voor uw woning of kantoor en zijn in veel verschillende modellen verkrijgbaar. Aldura adviseert u graag over de mogelijkheden van de Roma rolluiken in Zwolle en omgeving. Wilt u bijvoorbeeld uw woning of kantoor beter beveiligen? Dan zijn de veiligheidsrolluiken van Roma en zeer goede keuze; inbraakbestendig, afschrik-effect en kunnen worden uitgerust met een veiligheidspakket. Naast veiligheidsrolluiken kunt u bij Aldura ook terecht voor inbouw rolluiken, opbouwrolluiken of Dakraamrolluiken van het merk Roma.

Roma buitenjaloezieën

Roma buitenjaloezieën kunnen een oplossing bieden om uw woning of kantoor te beschermen tegen hinderlijk zonlicht en warmte. Naast deze praktische functies kunnen buitenjaloezieën ook sfeerverhogend werken voor zowel de buitenzijde als binnenzijde van uw woning of kantoor. De aluminium buitenjaloezieën van Roma zijn er in onvoorstelbaar veel mogelijkheden. De Roma Buitenjaloezieën zijn leverbaar met 8 verschillende soorten lamellen.

Roma screens

De Roma screens beschermen uw ramen en deuren tegen vuil, ongedierte en hebben een zonwerende functie. Deze vlakhangende zonweringssystemen zijn erg populair bij particulieren en bedrijven met grote ramen. De windvaste screens zorgen voor een chique uitstraling en kunnen op ieder raam geplaatst worden. Ook voor Roma screens op maat kunt u terecht bij Aldura Zonwering.