Onze
merken

Unilux horren

Hebt u genoeg van die vervelende insecten die uw huis binnenkomen en uw rust verstoren? Zoek niet verder! Met de innovatieve Unilux horren van Aldura creëert  u een barrière tegen muggen, vliegen en andere insecten, terwijl u toch geniet van frisse lucht en natuurlijk licht. Deze Unilux horren bieden niet alleen bescherming, maar ze zijn ook stijlvol en duurzaam.

Onze
merken

Unilux horren

Hebt u genoeg van die vervelende insecten die uw huis binnenkomen en uw rust verstoren? Zoek niet verder! Met de innovatieve Unilux horren van Aldura creëert  u een barrière tegen muggen, vliegen en andere insecten, terwijl u toch geniet van frisse lucht en natuurlijk licht. Deze Unilux horren bieden niet alleen bescherming, maar ze zijn ook stijlvol en duurzaam.

Unilux horren: Bescherming en stijl in één

Eén van de grote voordelen van Unilux horren is dat ze naadloos integreren met uw interieur. Of u nu een modern, klassiek of landelijk interieur hebt, Aldura biedt horren die altijd bij uw stijl passen. Met verschillende kleuropties en afwerkingen kunt u een hor kiezen die perfect past bij uw ramen en deuren. Met de Unilux horren van Aldura hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de duurzaamheid. Deze horren worden gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. De stevige constructie zorgt ervoor dat de horren lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik. Daarnaast kan u genieten van frisse lucht zonder dat u last heeft van vervelende insecten. De horren zorgen ervoor dat muggen, vliegen en andere ongewenste bezoekers buiten blijven, terwijl u toch kunt genieten van een verkoelend briesje tijdens de warme zomerdagen. 

 

Unilux horren in kozijnen

Unilux horren zijn geschikt voor een breed scala aan ramen en kozijnen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor in uw huis. Of u nu kiepkantelramen, houten kozijnen, of aluminium kozijnen heeft, Unilux is een geschikte horoplossing. Voor kiepkantelramen biedt Aldura Unilux horren aan die perfect passen bij dit type raam. Deze horren kunnen gemakkelijk worden gemonteerd en bieden een uitstekende bescherming tegen insecten, terwijl ze tegelijkertijd de mogelijkheid behouden om het raam te openen en te sluiten. De raamhor wordt in het kozijn geplaatst en is eenvoudig te bedienen. Aldura zorgt dat uw Unilux hor tot op de centimeter nauwkeurig past in het kozijn. Wat betreft de kozijnen, Unilux horren zijn geschikt voor zowel houten als kunststof kozijnen. Er zijn verschillende bevestigingsopties, zodat de horren veilig en stevig aan het kozijn worden bevestigd. Kortom, of u nu kiepkantelramen, houten kozijnen, of kunststof kozijnen heeft, Unilux horren bieden een geschikte oplossing om je huis insectenvrij te houden. Ze zijn tegelijkertijd gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

 

Veelgestelde vragen over Unilux horren

 

Welke soorten Unilux horren zijn er beschikbaar?

Unilux horren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder rolhorren, plisséhorren en vaste horren. Zowel voor ramen als voor deuren. Hierdoor kunt u de hor kiezen die het beste aansluit bij uw specifieke behoeften.

 

Zijn Unilux horren eenvoudig te installeren?

Ja, Unilux horren zijn eenvoudig te installeren. Alle horren van Aldura worden  nauwkeurig op maat gemaakt. Vul het inmeetformulier in voor het plannen van een gratis meetafspraak. Aldura maakt de horren vervolgens op maat voor u, levert ze bij u thuis af en plaatst ze ook. Hierdoor zijn de Unilux horren snel en gemakkelijk gemonteerd.  

 

Zijn Unilux horren gemakkelijk schoon te maken?

Ja, de horren zijn gemakkelijk schoon te maken. U kunt ze eenvoudig afnemen met een vochtige doek of ze mild reinigen met water en wat zeep. Hierdoor blijven uw Unilux horren er schoon en fris uitzien.

Met de Unilux horren van Aldura creëert u een insectenvrije oase in uw huis. Dankzij de fijne structuur kunt u genieten van frisse lucht, zonder insecten binnen te laten. Kies voor Unilux horren van Aldura en geniet van:

  • Bescherming tegen insecten
  • Bescherming tegen ongedierte
  • Optimale ventilatie