Velux zonwering

Aldura bezit een uitgebreide collectie producten van uiteenlopende merken. Het merk Velux is een toonaangevend en populair merk uit ons assortiment. Wij bieden u keuze uit verschillende soorten binnen- en buitenzonwering van het merk Velux. Velux zonwering zet zich al meer dan 75 jaar in om de kwaliteit van uw leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht.

Velux raamdecoratie voor uw persoonlijke stijl

Aldura heeft ruim aanbod in met veel keuze van het merk Velux. Om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij een uitgebreide collectie samengesteld met keuze uit verschillende kleuren, afwerkingen en details van het merk Velux. Op deze manier is het voor u mogelijk om de juiste raambekleding te vinden in uw geheel persoonlijke stijl.

Velux zonwering verkooppunt Zwolle

Is uw interesse gewekt voor de Velux collectie? Wij nodigen u graag uit om een bezoekje te nemen aan onze Aldura showroom in Zwolle. Op de vloer van de showroom staat altijd een team specialisten voor u klaar om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hieronder vindt u een selectie Velux artikelen die Aldura als officieel Velux dealer verkoopt.

Aldura Zonwering & Raamdecoratie

  • Specialist sinds 1932
  • De beste kwaliteit en service
  • Wij leveren aan bedrijven
  • Wij leveren aan particulieren
  • Advies in onze showroom
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar

Neem vrijblijvend contact op

038-4656555
info@aldura.nl

Buitenzonwering Velux

De buitenzonwering van het merk Velux zorgt ervoor dat u warmte buiten houdt zonder dat het ten koste gaat van uw uitzicht. De buitenzonwering biedt u een effectieve warmtewering, omdat ze de zonnestralen blokkeren voordat deze uw raam bereiken en uw kamer opwarmen. Bovendien zijn buitenzonweringen lichtdoorlatend, zodat u nog steeds kunt genieten van uw uitzicht. De buitenzonwering van Velux zijn lichtdoorlatend, zo verliest u geen natuurlijk daglicht in uw woon- of werkruimte.

Aldura
Aldura

Velux Binnenzonwering

Bent u de gelukkige eigenaar van een woning of bedrijfsruimte met veel ramen? Dat is vast een zeker een mooi gezicht. Ruimtes waar veel daglicht naar binnen schijnt is prettig, maar kan ook zorgen voor weinig privacy. Aldura biedt u een ruim assortiment met veel verschillende soorten binnenzonwering van het merk Velux. Velux is wereldwijd marktleider en biedt voor verschillende ramen een groot assortiment raamdecoratie.

Aldura Zwolle is ook dealer van

Vragen over Velux zonwering?

Heeft u vragen over de zonwering van het merk Velux of bent u benieuwd wat Aldura voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend advies.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Velux buitenzonwering showroom van Aldura