Aldura
Zonwering

Overkappingen als zonwering in de tuin of terras

Aldura
zonwering

Overkappingen als zonwering in de tuin of terras

In de tuin genieten van het mooie weer, zonder last te hebben van de warmte? In je huis of kantoor minder warmte en een aangenamer binnenklimaat. Of je gasten een overdekt terras aanbieden waarbij ze beschermt zijn tegen de regen en zon. Zo even een paar wensen die we bij onze klanten vaak langs horen komen. Knikarmschermen, Pergola’s en terrasoverkappingen bieden vele voordelen zoals het comfortabel kunnen genieten in je tuin of terras. Aldura Zonwering uit Zwolle is al ruim 85 jaar specialist in o.a. zonwering voor buiten en biedt veel soorten oplossingen aan voor particulieren en bedrijven.

Daarnaast zijn onze zonwering oplossingen ook nog eens helemaal te matchen met het exterieur van je woning, restaurant, café of kantoorgebouw. Wil je meer informatie?  Onze adviseurs staan klaar voor een advies passend bij jouw wensen.

Steeds meer mensen kiezen voor zonwering oplossingen
van Aldura Zonwering Zwolle.

Populair: Overkapping als zonwering

Bij een mooi huis hoort een prachtige tuin, en een prachtige tuin maakt u compleet met een overkapping zodat u comfortabel buiten kunt genieten. Een overkapping maakt het mogelijk dat u ook onder minder ideale weersomstandigheden langer buiten kunt blijven zitten.
Barbecueën in de late nazomer of tot laat in de nacht buiten zitten zijn ineens mogelijkheden, zonder dat u rekening hoeft te houden met het weer! Bekijk de mogelijkheden online of kom langs bij onze showroom overkappingen in Zwolle.

Knikarmscherm op maat

Bent u op zoek naar een flexibele overkapping die eenvoudig af te stemmen is op uw woning? Dan is een knikarmscherm wellicht iets voor u. Deze zonwering wordt aan de gevel van het huis bevestigd. Het doek bevindt zich in een gesloten cassette en wordt met behulp van knikarmen uitgeschoven. U kunt kiezen voor een knikarmscherm met elektrische of handmatige bediening.

Onze knikarmschermen worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. U past het knikarmscherm dus eenvoudig aan op uw stijl en wensen.

Pergola zonwering

Voorzie eenvoudig grote oppervlakken van schaduw met onze pergola zonwering! Deze flexibele overkapping is aan één kant voorzien van twee staanders, de andere kant wordt bevestigd aan de muur. De pergola zonwering wordt op maat gemaakt en is daarom toepasbaar voor iedere terrasgrootte.

U schuift het zonweringsdoek eenvoudig handmatig of elektrisch in en uit. Hierdoor bepaalt u zelf wanneer uw terras is voorzien van schaduw. U kunt naast het bedieningstype kiezen voor een kleur en materiaal dat aansluit op uw wensen. Aangezien de pergola beschermt tegen zon, regen én wind, geniet u met deze zonwering optimaal van uw terras.

Serrezonwering

De serrezonwering van Aldura zorgt voor een aangename temperatuur in uw woning, zelfs tijdens tropische zomerdagen! De zonwering houdt namelijk warmte en Uv-straling tegen, waardoor u beschermd bent tegen de zon én het heerlijk koel blijft in de serre. U klapt de serrezonwering met één druk op de knop uit. De zonwering wordt vervolgens volledig geautomatiseerd over het dak van de serre getrokken.

Onze serrezonwering is van hoge kwaliteit en zal daarom járenlang meegaan zonder te verkleuren. U hebt keuze uit verschillende materialen en kleuren, waardoor u de zonwering eenvoudig laat aansluiten op het exterieur van de woning.

Terrasoverkappingen

Binnen het assortiment van Aldura vindt u vele verschillende soorten terrasoverkappingen. Welke overkapping het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw wensen. Wilt u graag onder de terrasoverkapping kunnen zitten? Of zoekt u een plek waar u de fietsen droog kunt stallen? Wat u ook zoekt, Aldura heeft altijd een terrasoverkapping in het assortiment dat aansluit bij uw smaak en wensen.

Een overkapping beschermt tegen regen, wind en zon. Met een terrasoverkapping kunt u daarom onder iedere weersomstandigheid optimaal genieten van uw terras! De terrasoverkapping in het echt bekijken? Kom langs in onze showroom terrasoverkappingen in Zwolle.

Direct contact

Wilt u meer weten over onze Overkappingen als zonwering in de tuin of terras en of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!