Regen en windvaste zonwering

Het Nederlandse weer staat bekend om zijn wisselvalligheid. Regen, wind en zonneschijn kunnen elkaar in rap tempo afwisselen. Niet iedere zonwering is hiertegen bestand. Gelukkig biedt Aldura diverse regen- en windvaste zonwering. Laten we een kijkje nemen in de wereld van functionaliteit en stijl, en ontdekken welke regen en windvaste zonwering Aldura aanbiedt.

Combinatie van functionaliteit en esthetiek

Aldura begrijpt als geen ander dat zonwering niet alleen praktisch moet zijn, maar ook een esthetische meerwaarde moet bieden aan uw woning. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan regen- en windvaste zonwering die niet alleen uitstekend bestand is tegen de elementen, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van uw buitenruimte. Bij elk van onze producten heeft u keuze uit diverse soorten en kleuren.

De ultieme regen en windvaste zonwering: rolluiken

Zoekt u de meest regen- en windvaste zonwering? Kies dan voor rolluiken. Een volledig gesloten rolluik kan zelfs bij een hevige storm naar beneden blijven. Zorg er wel voor dat het rolluik volledig naar beneden gerold is, zodat deze niet gaat klapperen. Andere voordelen van rolluiken zijn dat ze volledig verduisteren en optimale zonwering bieden. In de winter zorgt het rolluik ervoor dat er minder warmte van binnen via het raam verloren gaat. Het nadeel van dit type zonwering is dat je het zicht van binnen naar buiten volledig verliest.

Regen en windvaste screens

Strakke regen- en windvaste zonwering? Met een eigentijdse uitstraling? Kies dan voor windvaste screens. Deze moderne zonwering is perfect geschikt voor situaties waar de wind soms spelbreker kan zijn. De screen zonwering van Aldura neemt weinig ruimte in beslag en zorgt voor veel privacy. U blijft het zicht naar buiten behouden, maar nieuwsgierige voorbijgangers zullen niet door de screens naar binnen kunnen kijken. Doordat screens vlak langs het raam vallen, zullen ze relatief weinig regen en wind vangen. Een plotselinge bui kunnen de screens prima verdragen, echter heeft de voorkeur wel de screens op te rollen bij hevige regenval. Laat de screens ook altijd eerst weer drogen voordat u deze oprolt.

Advies op maat over regen en windvaste zonwering

Bij Aldura staat service hoog in het vaandel. Het kiezen van de juiste regen- en windvaste zonwering kan een hele klus zijn, maar ons ervaren team staat klaar om u te adviseren. De regen- en windvaste zonwering van Aldura kunt u het hele jaar door gebruiken. In de zomermaanden kunt u zich afsluiten van felle zonnestralen. In de wintermaanden zorgen screens en rolluiken juist voor isolatie, waardoor er minder warmte verloren gaat door de ramen. Neem gerust met ons contact op of kom naar één van onze showrooms voor screens en rolluiken in Zwolle.

Lees ook...