Serrezonwering

Waarom aldura?

Specialist sinds 1932 - De beste kwaliteit & service - Wij leveren aan bedrijven & particulieren
Advies in onze showroom - Klantenservice 038 - 4656 555

Serrezonwering

Dankzij een serrezonwerking kunt u met meer gemak en comfort genieten van uw serre of veranda. Serrezonweringen houden namelijk warmte en UV-straling tegen waardoor uw spullen niet verkleuren en het binnen de serre koel blijft. De zonwering bestaat uit een scherm dat over het serredak getrokken wordt en werkt volledig geautomatiseerd. Het enige wat u hoeft te doen is met één druk op de knop de zonwering te bedienen.

Kies een serrezonwering van topkwaliteit

Onze serrezonweringen zijn niet alleen makkelijk in gebruik, ze zijn ook onderhoudsvriendelijk en van uitstekende kwaliteit. We gebruiken alleen duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit zodat ze lang meegaan en niet verkleuren onder het felle zonlicht waaraan de serrezonwering dagelijks wordt blootgesteld. Op deze manier kunt u ongestoord, jarenlang genieten van uw koele serre, zonder lichtoverlast.

Bekijk alle serrezonweringen in de showroom

U kunt alle serre zonwering producten van Aldura in de showroom bekijken en vergelijken. Dankzij onze ruimte collectie heeft u keuze uit veel verschillende soorten serrezonweringen en kunt u altijd de juiste zonwering voor uw serre vinden. Bij alle serrezonweringen vindt u specificaties en aanvullende informatie zodat u doordacht en verantwoord de juiste keuze kunt maken voor uw serre. Zo zorgt u voor prachtig lichtinval, beschermt u uw eigendommen tegen verkleuring en houdt u warmte buiten uw serre.

Hulp nodig bij het uitzoeken van uw serrezonwering?

Wilt u weten welke zonwering het beste past bij uw serre? Of heeft u vragen over het onderhoud van een serrezonwering? Online kunt u uiteraard alle informatie vinden, maar voor persoonlijk advies bent u hartelijk welkom in onze showroom. Daar staan onze medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen ze u voorzien van alle informatie omtrent serrezonweringen.

Wilt u liever uw vraag telefonisch of via de mail stellen? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte

Serrezonwering
(binnenkort meer foto's)