Aldura
Zonwering

Terraszonwering

Aldura
zonwering

Terraszonwering

Geniet optimaal van uw terras met een terraszonwering. Een terraszonwering is niet alleen functioneel, u creëert een sfeervol terras wat als verlengstuk van de woning dient.

Bij Aldura hebben we vele soorten terraszonweringen. Benieuwd wat het beste bij uw terras past? Bezoek onze showroom in Zwolle en ontdek alle mogelijkheden voor uw terras.

Voordelen terraszonwering:

  • Bij Aldura heeft u keuze uit vele doeken en cassettes.
  • U kiest zelf uw (elektrische) bediening.
  • Optioneel: heater en sfeervolle verlichting.
  • Professionele installatie door onze specialisten.


Soorten terraszonwering

Er zijn verschillende soorten zonwering om een terras nog comfortabeler te maken.

Zonnescherm, ook wel knikarmscherm genoemd

Met een zonnescherm benut u uw terras optimaal. Door een functioneel knikarmscherm heb je een ongehinderde doorloop op het terras. Bovendien beschermt de terraszonwering u tegen UV-straling en houdt het de warmte buiten uw woning. Een zonnescherm geeft schaduw zonder dat het uw uitzicht verstoord.

Pergola terraszonwering

Een pergola terraszonwering wordt ieder jaar populairder. Het is een prachtige oplossing wanneer u graag buiten bent. Met een pergola zonwering kunt u zelfs buiten genieten als het regent.

Een pergola zonwering is een zelfdragende zonwering op staanders. Ook wel bekend als overkapping en veranda. Door de overkapping aan de woning kunt u ook met regenachtig weer buiten zitten. De pergola zonwering zorgt voor extra schaduw op uw terras. Indien gewenst wordt er aan de zijkanten van de overkapping een screen geplaatst waardoor u ook beschermt bent tegen wind.

Bij Aldura in Zwolle bieden we verschillende mogelijkheden voor uw terras. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw terras.

 

Direct contact

Wilt u meer weten over onze Terraszonwering en of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!