Aldura breidt uit met een tweede locatie in Zwolle

Zwolle, 19 september 2022 – Aldura Zonwering en Raamdecoratie is vanaf 1 oktober ook in Stadshagen te vinden. De gloednieuwe showroom biedt een unieke ervaring; de producten kunnen in live-setting bekeken worden en specialisten staan klaar voor het geven van vrijblijvend advies.

Voor zowel woonhuizen als zakelijke projecten biedt Aldura een passende oplossing. In de nieuwe showroom is een uitgebreid assortiment binnen- en buitenzonwering te vinden. Denk aan screens, rolluiken, markiezen, jaloezieën en gordijnen. En ook terrasoverkappingen behoren tot het assortiment. De producten worden in verschillende opstellingen getoond, zodat er een goed beeld van de uitstraling en functionaliteiten gevormd kan worden.

Al 90 jaar een begrip in Zwolle

Niet alleen de opening van de nieuwe showroom wordt gevierd; het familiebedrijf bestaat dit jaar maar liefst 90 jaar! Aldura is uitgegroeid tot een begrip in Zwolle. Voor zonwering en raamdecoratie- oplossingen is men hier aan het juiste adres. Op dit moment uitbreiden naar een tweede showroom in Zwolle is volgens eigenaar Jacco van Keulen een logische stap. “Op deze manier kunnen we onze klanten in de kop van Overijssel nóg beter bedienen”. De nieuwe showroom is op afspraak te bezoeken. Onder het genot van een kop koffie kan men live demonstraties van de producten en een advies op maat verwachten.

Afspraak inplannen al mogelijk

De nieuwe showroom is te vinden aan de Stadshagenallee 15 te Zwolle en vanaf 1 oktober op afspraak te bezoeken. Het is echter nu al mogelijk een afspraak in te plannen. Kijk voor meer informatie op aldura.nl.

Goede raambekleding? Dat is raambekleding die aansluit bij uw wensen. Zonwering kan buiten, maar ook binnen. Goede raambekleding is natuurlijk ook van hoge kwaliteit en duurzaam.

De laatste jaren hebben er diverse ontwikkelingen plaatsgevonden binnen zonwering en raamdecoratie. Hierbij is ook het design steeds belangrijker geworden. Bij Aldura Zwolle hebben we zonwering en raambekleding van gerenommeerde merken als Luxaflex® en Velux. We zien dat het steeds belangrijker wordt dat zonwering naadloos aansluit bij het in- of exterieur van het huis of pand.

Wij helpen u in uw zoektocht naar het perfecte zonnescherm en raambekleding voor uw woning, school, kantoor, winkel of horecagelegenheid. In één van onze showrooms in Zwolle laten onze adviseurs u graag alle mogelijkheden zien.