Aldura
Zonwering

Solar rolluiken en screens

solar screens
Bent u op zoek naar elektrische zonwering in duurzame en energiezuinige vorm? Solar rolluiken en screens van Aldura bieden de uitkomst.

Aldura
zonwering

Solar rolluiken en screens

Bent u op zoek naar elektrische zonwering in duurzame en energiezuinige vorm? Solar rolluiken en screens van Aldura bieden de uitkomst.

Deze zonwering werkt namelijk op zonne-energie. De stroom voor de elektrische bediening wordt opgewekt door een zonnepaneel aan de voorkant van het rolluik of de screen. Solar zonwering is op afstand te bedienen met behulp van een Smartphone App of afstandsbediening. Kom langs in één van onze showrooms in Zwolle om deze duurzame zonwering te bekijken! 

Rolluiken en screens op zonne-energie 

Solar rolluiken en screens zijn voorzien van een zonnepaneel. Zodra de zon op dit paneel schijnt laadt de accu in de zonwering op. Met een volle accu kunt u de zonwering tot wel 100 keer bedienen. En ook in de winter zal de accu opladen, het daglicht is dan nog steeds voldoende sterk. Mocht de accu van de Solar rolluiken of screens toch leeg raken, dan heeft u de mogelijkheid deze op te laden met een lader. Echter zal dit niet of nauwelijks voorkomen bij normaal gebruik van de elektrische zonwering. Doordat de Solar rolluiken en screens op zonne-energie werken heeft u geen aparte stroomaansluiting nodig.  

Voordelen rolluiken en screens met zonnepanelen 

Wanneer u kiest voor Solar rolluiken of screens geniet u van vele voordelen. Allereerst is deze zonwering door het gebruik van zonne-energie duurzaam en energieneutraal. Daarnaast werken zowel rolluiken als screens isolerend en daarmee bespaart u op de energiekosten. In de zomer houdt deze zonwering de warmte buiten en in de winter helpt het de warmte binnen vast te houden. Bij Aldura heeft u ruime keuze in rolluiken en screens met zonnepanelen. Wij werken met gerenommeerde merken als Luxaflex en Roma. En daarnaast hebben we ook kwalitatieve rolluiken en screens van ons eigen merk. Zo vindt u altijd Solar rolluiken en screens die passen bij uw situatie en wensen.     

Kom langs bij onze showroom in Zwolle 

Aldura heeft twee showrooms in Zwolle, hier kunt u onze Solar rolluiken en screens rustig in het echt bekijken. Onze specialisten staan voor u klaar en voorzien u graag van een vrijblijvend advies. De showroom in Zwolle-Zuid is zonder afspraak te bezoeken. Voor bezoek aan onze showroom in Stadshagen vragen wij u een afspraak te maken. Dat kan eenvoudig via ons afspraakformulier of door per e-mail of telefonisch contact op te nemen. Graag tot ziens in onze showroom! 

Direct contact

Wilt u meer weten over onze Solar rolluiken en screens en of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!